merhaba tekrar sizlerleyimm
2.038 görüntülenme · 9 yanıt
B)yeniden aranızda olmaktan mutluluk duyuyorumm bu siteye üyeydim ve pcme format atıldıktan snr bi türlü sitedeki nickim ve site adresi aklıma gelmedi giremediğim için çok üzülüyordum bu siteye girdiğim zaman içimde tarifsiz bi sevinç oluyor nedeni galiba sizin anlattığınız konular :TB)neyse fazla uzatmıyım herkese tekrar merhaba:a27::a27:
-Burcu-ilkay kardeşim hosgeldin aramıza hani öğretmen olan kardeşimizsin değilmi :)
hayır canım ben öğretmen değilim ev hanımıyım din hakkında bilgi almak için geldim siteye yüce kitabımızdan başka bi kitap okumaya ne yazıkki zamanım kalmıyor 3 buçuk yaşında her an benimle bişeyler yapmak isteyen bi kızım var onun için pek bişeye zaman ayıramıyorum ancak böle nete girebiliyorum eline defter kalem vererk:a23::a43:
hoşbulduk kardeşlerim inşallah güzel bi şekilde birbiriize yardımcı olabilirim dinimizi tanımak amacıyla
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/56772-merhaba-tekrar-sizlerleyimm · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ben Tekrar Geldim ve Sizlerden Tekrar Dua Etmenizi İstiyorum :( Dua Bölümü 13 cevap
- bir insan öldükten sonra tekrar başka birinin ruhuyla tekrar dünyaya gelebilirmi?? Dini sohbet 8 cevap
- Tekrar bir Selam vereyim dedim... Tanışma Köşesi 9 cevap
- Tekrar Selamun Aleykum Tanışma Köşesi 17 cevap
- Ahiret Günü, Ahiret gününe İman, Diriliş Günü, Tekrar Dirilişe İman Ahiret ve Kıyamet 1 cevap
- Ölünce tekrar ne olup geleceksin ? Dini Hikayeler 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.