tuttu-tutmadı oyunu:)

19.669 görüntülenme · 274 yanıt

Paylaş:
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

Çeşm-i Bülbül, post: 1442055, member: 54443Tahmin konusu gibi oldu da çeşm-i gelsin diyince ondan...
((=

sakin ol diyince yine birşeyleri yanlış yazdım zannetim...
.................
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

behiyesakin ol diyince yine birşeyleri yanlış yazdım zannetim...

Yok da daha önce yanlış yazdığınıda görmedim anlamadım..((=
Bak misal geçenlerde ben içinden geçeni paylaşa yazıyorum diye yazdım baktım konu sitenin ennleri aklım nerdeyse artık :D
hani sende onun gibi oldun sanki :D şaşkın şaşkın olduk gittik sonumuz hayrola :D
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Çeşm-i Bülbül
Yok da daha önce yanlış yazdığınıda görmedim anlamadım..((=
Bak misal geçenlerde ben içinden geçeni paylaşa yazıyorum diye yazdım baktım konu sitenin ennleri aklım nerdeyse artık :D
hani sende onun gibi oldun sanki :D şaşkın şaşkın olduk gittik sonumuz hayrola :D

öyle olduk heralde heleki bugün hiç keyfim ne oldu anlamadım
.................
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

behiyeöyle olduk heralde heleki bugün hiç keyfim ne oldu anlamadım

Yaa gelir öyle arada insana sıkıntılar üstüne gitme bırak geçer.. Eğer bir sebebi yoksa tabii..((=
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Çeşm-i Bülbül, post: 1442085, member: 54443Yaa gelir öyle arada insana sıkıntılar üstüne gitme bırak geçer.. Eğer bir sebebi yoksa tabii..((=

ikisi arası bir şey:a26:
.................
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

aşağıdaki arkadaş sözlü :)
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

.................................
.................
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

tutmadı elhamdülillah dinçim :)

alttaki üyemiz tasavvuf ehli
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

yorum yok...
.................
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

behiye, post: 1443307, member: 82164yorum yok...

yine atar yaptın kardeş hayr mı :)
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Reyhani_konyeviyine atar yaptın kardeş hayr mı :)

öyle değil ya tasavvuf denınce

İslâmiyet, ana hatlarıyla iman, ibadet ve ahlaktan ibarettir. Kelâm ilmi imanı, fıkıh ilmi ibadeti, tasavvuf ilmi de ahlakı ele alır. Tasavvuf, İslâmı derûnî bir şekilde yaşamaktır. Ruhî ve vicdanî bir duyuşun mahsulüdür. Şekilden mânâya geçmek, kabuktan öze ulaşmaktır. Kâlin hâl olmasıdır

işte ben böyle birimiyim yorum yok dedim
.................
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

behiye, post: 1443314, member: 82164öyle değil ya tasavvuf denınce

İslâmiyet, ana hatlarıyla iman, ibadet ve ahlaktan ibarettir. Kelâm ilmi imanı, fıkıh ilmi ibadeti, tasavvuf ilmi de ahlakı ele alır. Tasavvuf, İslâmı derûnî bir şekilde yaşamaktır. Ruhî ve vicdanî bir duyuşun mahsulüdür. Şekilden mânâya geçmek, kabuktan öze ulaşmaktır. Kâlin hâl olmasıdır

işte ben böyle birimiyim yorum yok dedim

hay maşaallah ne güzel yazdın öyle çok hoşuma gitti :):) Cibril hadisini biliyorsundur : hazreti Ömer (r.a) rivayet ediyor..işte mecliste otururken üzerinde hiç yolculuk belirtisi olmayan güzel yüzlü siyah saçlı bir zat geldi safları yara yara geldi peygamber efendimizin dizini dizine dayadı ve sormaya başladı ya resulallah islam nedir? iman nedir? ve son soru neydi İHLAS nedir peygamber aleyhisselatu vesselam da buyurdu ki ; Rabbini görür gibi ibadet etmendir sen O'nu göremiyorsan da O'nun seni gördüğünü bilmendir..buradaki olay gibi iman ve islamı insan okuyarak ögrenebilir ama ihlas'ı ancak bir mürşidi kamil ile yakalayabilir diye düşünüyorum :)
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Reyhani_konyevihay maşaallah ne güzel yazdın öyle çok hoşuma gitti :):) Cibril hadisini biliyorsundur : hazreti Ömer (r.a) rivayet ediyor..işte mecliste otururken üzerinde hiç yolculuk belirtisi olmayan güzel yüzlü siyah saçlı bir zat geldi safları yara yara geldi peygamber efendimizin dizini dizine dayadı ve sormaya başladı ya resulallah islam nedir? iman nedir? ve son soru neydi İHLAS nedir peygamber aleyhisselatu vesselam da buyurdu ki ; Rabbini görür gibi ibadet etmendir sen O'nu göremiyorsan da O'nun seni gördüğünü bilmendir..buradaki olay gibi iman ve islamı insan okuyarak ögrenebilir ama ihlas'ı ancak bir mürşidi kamil ile yakalayabilir diye düşünüyorum :)

o konuda sadece susarım
ne söz ederim nede söz ettiririm
o insanlara saygım sonsuz ben elimden geldikçe beğendim yazarların kitaplarını okurum
.................
Reyhani_konyevi

Reyhani_konyevi

Mübarek Üye · 834 mesaj

behiye, post: 1443326, member: 113860o konuda sadece susarım
ne söz ederim nede söz ettiririm
o insanlara saygım sonsuz ben elimden geldikçe beğendim yazarların kitaplarını okurum

anladım demek istediğini hayırlısı olsun
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Reyhani_konyevi anladım demek istediğini hayırlısı olsun

anlayışına teşekkürler
.................
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.