yeterlilik sınavı ve sorulan soruları

35.476 görüntülenme · 71 yanıt

Paylaş:
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim
2 yıldan beri beklediğim yeterlilik sınavı sonunda
bu yıl yapılıyo
ama diğer senelerden farklı bi şekilde
ilk olarak yazılı yapılıyo
yazılıdan 70 veya üzeri alanlar sözlü ve uygulamalı olarak sınava giriyorlar
bunların hepsini geçenlere yeterlilik belgesi veriliyo
imam hatip mezunu olan kardeşlerim yeterlilik sınavına
girenler varsa sınavda hangi soruların sorulduğunu
ve
Kuran ı kerimden hagi surelerin duaların ezberi sorulduğunu yazarak bizlere yardımcı olurlarsa sevinirim
sınava kayıt
08.06.2009-17.06.2009 arası
sınav tarihi:05.07.2009
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm mervecim.imamhatipte mi okudun.bu konuyla ilgili bişey sormak istiyorum.yardımcı olabilirmisin ablacım.
mervenur1

mervenur1

Nur_u Secde, post: 1066997, member: 16903selamün aleyküm mervecim.imamhatipte mi okudun.bu konuyla ilgili bişey sormak istiyorum.yardımcı olabilirmisin ablacım.

aleyküm selam ablam evet imam hatip mezunuyum sorabılırsın
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

Rabbim kolaylık versin değerli kardesim
Nur_u Secde

Nur_u Secde

mervenur1, post: 1067004, member: 16903 aleyküm selam ablam evet imam hatip mezunuyum sorabılırsın

çok sevdiğim bir arkadaşım var .hamd olsun kızı ve kendisi namaz kılmaya başladı.kızımız derya orta 3ü bitiricek.imamhatibe gitmek istiyor.ama babası şiddetle kapanmasına karşı.aileleri islamdan çok uzak yaşıyorlar.(allah hidayet versin)neyse canım imamhatibe gitsem babama şimdilik kapanmayacağımı söylesem imamhatip liseleri kabul eder mi diye soruyor.en azından girene kadar babasını bu şekilde oyalamak istiyor.bu konuda benim hiç bilgim yok ablacım.böyle bir şey olabilir mi?
mervenur1

mervenur1

erzsalih, post: 1067011, member: 52109Rabbim kolaylık versin değerli kardesim

saol Alah razı olsun kardeşim
selam ve dua ile
mervenur1

mervenur1

Nur_u Secde, post: 1067012, member: 752çok sevdiğim bir arkadaşım var .hamd olsun kızı ve kendisi namaz kılmaya başladı.kızımız derya orta 3ü bitiricek.imamhatibe gitmek istiyor.ama babası şiddetle kapanmasına karşı.aileleri islamdan çok uzak yaşıyorlar.(allah hidayet versin)neyse canım imamhatibe gitsem babama şimdilik kapanmayacağımı söylesem imamhatip liseleri kabul eder mi diye soruyor.en azından girene kadar babasının bu şekilde oyalamak istiyor.bu konuyla ilgili benim hiç bilgim yok ablacım.böyle bir şey olabilir mi?

Allah öncelikle yardımcıları olsun babasınıda hidayete erdirsin
şimdi şöyle ablam gideceği okula bağlı yani liseye mesela benım gittiğim imam hatıp lisesi karma değildi sadece kızlar vardı ve biz hep türbanlıydık
ama bazı şehirdeki liseler açık oluyo sadece Kuran ı keri dersinde kapanıyorlar gideceği lise türbanlı mı onu bilmek lazım eğer türbanlıysa açık okula almazlar eger dediğim gibi açıksa evet alırlar
Nur_u Secde

Nur_u Secde

mervenur1, post: 1067017, member: 96895 Allah öncelikle yardımcıları olsun babasınıda hidayete erdirsin
şimdi şöyle ablam gideceği okula bağlı yani liseye mesela benım gittiğim imam hatıp lisesi karma değildi sadece kızlar vardı ve biz hep türbanlıydık
ama bazı şehirdeki liseler açık oluyo sadece Kuran ı keri dersinde kapanıyorlar gideceği lise türbanlı mı onu bilmek lazım eğer türbanlıysa açık okula almazlar eger dediğim gibi açıksa evet alırlar

anladım canım.burdaki imamhatip liselerini araştırmak lazım .Allah razı olsun.teşekkür ederim.Allaha emanet ol.
mervenur1

mervenur1

Nur_u Secde, post: 1067021, member: 96895anladım canım.burdaki imamhatip liselerini araştırmak lazım .Allah razı olsun.teşekkür ederim.Allaha emanet ol.

Allah cümlemizden razı olsun ablam rica ederim evet oradaki liseye bakmak lazım selametle:a35:
mervenur1

mervenur1

güncelllllll
ya mucib

ya mucib

Mübarek Üye · 1.037 mesaj

ALLAH yardımcınız olsun kardeşimm
mervenur1

mervenur1

ya mucib, post: 1067405, member: 48192ALLAH yardımcınız olsun kardeşimm

saol allah razı olsun değerli kardeşim:)
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

canım adaşım allah yardımcın olsun
inşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın
seni seviyorum;;)
mervenur1

mervenur1

deniz yıldızı, post: 1067411, member: 71287canım adaşım allah yardımcın olsun
inşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın
seni seviyorum;;)

saol canım Alah razı olsun inşallah çünkü başka girme sansım yok:A
mervenur1

mervenur1

arkadaşlar bilgisi olan cevap yazabılır mı
mervenur1

mervenur1

güncelllllllllllllllllllllllll
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

S.a.kardeşim.ezber olarak amme yasin tebareke ve duhadan sonrasını istiyorlar.tecvit ve mahreçler önemli.bide diyanetin kitabı var iki ciltlik sınavı ondan yapacaklar.ekstra olarak fetih suresi ve buna benzer surelerde ezberin varsa şansın artar.
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
mervenur1

mervenur1

hayal_8100, post: 1068141, member: 69715S.a.kardeşim.ezber olarak amme yasin tebareke ve duhadan sonrasını istiyorlar.tecvit ve mahreçler önemli.bide diyanetin kitabı var iki ciltlik sınavı ondan yapacaklar.ekstra olarak fetih suresi ve buna benzer surelerde ezberin varsa şansın artar.

aleyküm selam kardeşim Allah razı olsun bu yıl sınav yapılacakmıs acaba test mı olur klasık mı ? bi bilginiz varsa yazabılır mısınız selametle
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

Test olacak dediler ama sen ihtimale bırakma kardeşim.
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
mervenur1

mervenur1

hayal_8100, post: 1068218, member: 99514Test olacak dediler ama sen ihtimale bırakma kardeşim.

tmm saol kardeşim daha kayıt baslamadı ama ben calısmaya basladım:a32:
Allah yardımcımız olsun testse ii:a21:
selametle
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.