Ulead photo impact

1.912 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
Eftalyasun

Eftalyasun

Mübarek Üye · 539 mesaj

Daha önceden böyle bir program kullanmıştım, ismini tam yazamamış olabilirim.
İnternetten bu programı nerden bulabilirim.
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Ulead PhotoImpact, web sayfalarınız ve bilgisayarınızın masaüstü için görüntüler yaratır. Program ile bir web sayfasını yapabileceğiniz tüm şeyler birlikte geliyor. Düğme tasarımı, Html editörü, Java Scriptler, Görüntü yapıcılar, Tablolar gibi bir çok şeyi program yapabiliyor.

Sanırım aşağıdaki link işini görür.

Ulead PhotoImpact - Indir - Download CHIP.eu

huzurpınarı

huzurpınarı

Mübarek Üye · 888 mesaj

ben yeni konu açmak istemedim bi sorum olucaktı bilgisayarda kamera var fakat msn de kullanamıyorum webcam görünmüyo daha önceden sorun yoktu format atıldıktan sora silindi sanırım tekrar nasıl yükleyebilirim?yardımcı olursanız sevinirim...
TakeOne

TakeOne

Tabiki anlatayım. Umarım işinize yarar.

MSN 'in araçlar menüsünden, ses ve görüntü kurulumu sihirbazını çalışptırıyoruz.

Burada ses ayarlarını yapıyoruz.

Bu bölümde doğru olan görüntü cihazını seçiyoruz.

Doğru kemarayı seçtikten sonra son diyoruz.

ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

TakeOne, post: 1066407, member: 73307Ulead PhotoImpact, web sayfalarınız ve bilgisayarınızın masaüstü için görüntüler yaratır. Program ile bir web sayfasını yapabileceğiniz tüm şeyler birlikte geliyor. Düğme tasarımı, Html editörü, Java Scriptler, Görüntü yapıcılar, Tablolar gibi bir çok şeyi program yapabiliyor.

Sanırım aşağıdaki link işini görür.

Ulead PhotoImpact - Indir - Download CHIP.eu

selamun aleykum ..
ben bu programı kullanıyorum .. yanlız ingilizce ..

sizin verdiginiz linkin dili türkçe mi ?
bilgi verebilirmisiniz ..

selam ve dua ile ..
TakeOne

TakeOne

Evet benim gönderdiğimin dili ingilizcedir.

ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

TakeOne, post: 1066880, member: 77214Evet benim gönderdiğimin dili ingilizcedir.

teşekkür ederim kardeşim . evet inceledim..
selam ve dua ile
huzurpınarı

huzurpınarı

Mübarek Üye · 888 mesaj

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim anlattıklarınızı uyguladım fakat kamera algılanmadı doğru takıldığından emin olun diyo hani ayrı olsa belki bağlantı hatası derim fakat dizüstü kamera kendinden olmadı yani...
TakeOne

TakeOne

KArdeşim o halde yüklenmiş olan sürücüyü güncelleştirmeyi dene. Sürücü eğer sorunsuz yüklenmişse şayet. AMCAP programındada device olarak seçmen gerekmektedir. Ardından da MSN deki kurulumu yaparsın.

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.