Banu Avar ve Dünya Düzeni Sevr'den BOP'a Türkiye 1. Bölüm
2.488 görüntülenme · 11 yanıt
Selamün Aleyküm..
Banu Avar gerçekten işini çok iyi yapan bir araştırmacı.. İnşallah müsait bir zaman bu videoları izleyeceğim..
Bu arada anlayışınıza sığınarak videoların görünümlerini bu şekilde düzelttim.Umarım beğenirsiniz.
Allah razı olsun..
Selam ve dua ile..
Banu Avar gerçekten işini çok iyi yapan bir araştırmacı.. İnşallah müsait bir zaman bu videoları izleyeceğim..
Bu arada anlayışınıza sığınarak videoların görünümlerini bu şekilde düzelttim.Umarım beğenirsiniz.
Allah razı olsun..
Selam ve dua ile..
Guo1903, post: 1064774, member: 83361Selamün Aleyküm..
Allah razı olsun..
Selam ve dua ile..
Ve aleykum selam engin kardeşim.Önceden becerebiliyordum şimdi yapamıyorum:)oyüzden video olarak ekleyemedim.Çok teşekkür ettim.Bende tam manasıyla dinleyemedim işyerinde bugün arkadaşın vasıtasıyla keşfettim.kendisi doğruları söylüyor programı bu yüzden kapandı diye biliyorum.çağlayan mitinginde de filistine destek için gelmişti.Dua ile..

erzsalih, post: 1064837, member: 99514cümlemizden inşallah kardes
Sizin gibi gençlere diyebileceğim tek şey "UYAN EY GÖZLERİM GAFLETTEN UYAN".Koca beşikte milyon insanlar sallanarak uyutuluyor..."UYU TÜRKİYEM UYU"

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/56488-banu-avar-ve-dunya-duzeni-sevr-den-bop-a-turkiye-1-bolum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Yeni Dünya Düzeni Dini sohbet 4 cevap
- Yeni dünya düzeni Boykot 5 cevap
- Yeni Dünya Düzeni Edebiyat 11 cevap
- HZ.MUHAMMED (S.A.V.)İN HAYATI bölüm bölüm video Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 2 cevap
- Efendimizin Aleyhissalatü Vesselam'ın Uyku Düzeni Nasıldı??? Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 5 cevap
- Sevgi üzerine kurulmuş bu dünyanın düzeni... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.