SİZİN KALBİNİZ HANGİSİ????????
1.586 görüntülenme · 18 yanıt
1.SELİM KALP=KENDİSİNDE SEK,ŞÜPHE OLMAYAN KALP,HASTALIKLARDAN ARINMIŞ KALP 2.MÜNİP KALP=GÜNAHLARDAN RABBİNE TÖVBE EDİP,RABBİNE YÖNELEN KALP. 3.MÜMİN KALP=İMAN KENDİSİNE YAPIŞMIŞ,İMAN İÇİNE İŞLEMİŞ KALP. 4.MUTMAİN KALP=ALLAH(c:c)IN ZİKRİYLE SUKUNET BULAN KALP. 5.HUŞULU KALP=İLAHİ HEYBET İÇİNE İŞLEMİŞ,HUŞU İLE DOLMUŞ KALP. 6.ÜRPEREN KALP=AZAMETİ İLAHİYEDEN TİTREYEN ÜRPEREN KALP. 7.SABİT KALP=İMANIN SAPA SAĞLAM YERLEŞTİĞİ KALP. 8.GENİŞLİK KAZANMIŞ KALP=GÖNLÜ İLAHİ FEYZE KAB OLMUŞ KALP. 9.HASTA KALP=ŞÜHPE VE NİFAK HASTALIĞI OLAN KALP."MÜNAFIKLARIN KALBİ" 10.MÜHÜRLENMİŞ KALP=HAKKA VE HAKİKATE PERDELİ MÜHÜRLÜ KİLİTLİ KALP. 11.ÖRTÜLÜ KALP=KALPLERİ ÖRTÜ İLE HAKKA ÖRTÜLMÜŞ KALP. 12.PASLI KALP=İSYANLARLA ÜZERİ PASLANMIŞ KALP. 13.KÖR KALP=HAKKI GÖRMEYEN KALP. 14.GAFİL KALP=DÜNYA HAYATINA DALIP,GAFLETTE OLAN KALP. 15.KATI KALP=ÜRPERMEYEN TAŞ GİBİ OLMUŞ KALP.. SELAM VE DUAİLEB)B)B)B)B)
RE: SİZİN KALBİNİZ HANGİSİ????????
YAZI ÇOK GÜZEL OLMUŞ ALLAH RAZI OLSUN.NİCKİNİZDE Kİ RESİM BAŞIMI DÖNDÜRDÜ:)
YAZI ÇOK GÜZEL OLMUŞ ALLAH RAZI OLSUN.NİCKİNİZDE Kİ RESİM BAŞIMI DÖNDÜRDÜ:)
günahlardan tövbe edip rabbine yönelen kalp öğle olduğuna inanıyorum rabbim tövbelerimizi kabul etşin inşallah amin :(:(:(
günahlardan tövbe edip rabbine yönelen kalp öğle olduğuna inanıyorum rabbim tövbelerimizi kabul etşin inşallah amin :(:(:(
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
ben birtane yazdım dörtane çıkmış hayret nasıl olmuş bu :(:(:(
ben birtane yazdım dörtane çıkmış hayret nasıl olmuş bu :(:(:(
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Rabbim kalbimizi sağlam ve yolunda sabit kılsın şaşırtmasın. Bide sadece allaha ait olan kalp olabilirmi.
Sevgilerle.
Rabbim kalbimizi sağlam ve yolunda sabit kılsın şaşırtmasın. Bide sadece allaha ait olan kalp olabilirmi.
Sevgilerle.
RE: güven arıyorum
B)sizler çok güzel söylüyorsunuzda ben buzamana kadar dogru insana az rasladım herhalde yüzüne bakıp arkandan kuyu kazan.çok dostluk ediyorsun belırlı bır zaman sonra bazı seylerden dolayı yardım edıyorsun ama baska yerden bır yakınlık gordüğü zaman seni unutup sana sırtını donuyoro zamanda insan yaptıgına pısman oluyor demeyeyımde kırılıyor onun için benım tanıdıklarımmı bılmıyorum ama insanlar cok namkor oluyor dıye duşunuyorum sevgi arıyor mam malesef sevgi ve yakınlıgı bulamıyor saygısızlıklarla karsılasıyorum onun için guven ve sevgi arayarak insanlara yaklasıyor malesef bulamadıgımı gorup hayal kırıklıgına ugruyorum saygı ve sevgılerımle .
B)sizler çok güzel söylüyorsunuzda ben buzamana kadar dogru insana az rasladım herhalde yüzüne bakıp arkandan kuyu kazan.çok dostluk ediyorsun belırlı bır zaman sonra bazı seylerden dolayı yardım edıyorsun ama baska yerden bır yakınlık gordüğü zaman seni unutup sana sırtını donuyoro zamanda insan yaptıgına pısman oluyor demeyeyımde kırılıyor onun için benım tanıdıklarımmı bılmıyorum ama insanlar cok namkor oluyor dıye duşunuyorum sevgi arıyor mam malesef sevgi ve yakınlıgı bulamıyor saygısızlıklarla karsılasıyorum onun için guven ve sevgi arayarak insanlara yaklasıyor malesef bulamadıgımı gorup hayal kırıklıgına ugruyorum saygı ve sevgılerımle .
mustafa aksoy yazdı:haklısın SIRTIN DAN VURULMAK ACI EWET AMA BÖYLE YAPANLAE EMİN OLKİ İÇİNDE ALLAH KORSUSU OLMAYANLARDIR.S.A.
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM.KALBİMİ EN İYİ RABBİM BİLİR VE BEN ŞU KALBE SAHİBİM DİYEMEM AMA KİM İSTEMEZ BU SEKİZ KALBE SAHİP OLMAYI.1,2,3,4,5,6,7,8 BUNLARIN HEPSİNE SAHİP OLMAK İSTERDİM DOĞRUSU.İNŞALLAH RABBİMDE NASİP EDER..SELAM VE DUA İLE.
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM.KALBİMİ EN İYİ RABBİM BİLİR VE BEN ŞU KALBE SAHİBİM DİYEMEM AMA KİM İSTEMEZ BU SEKİZ KALBE SAHİP OLMAYI.1,2,3,4,5,6,7,8 BUNLARIN HEPSİNE SAHİP OLMAK İSTERDİM DOĞRUSU.İNŞALLAH RABBİMDE NASİP EDER..SELAM VE DUA İLE.
İLK 8 KALP GERÇEKTEN GÜZEL HANGI MUMUN ISTEMEZKI BU İLK 8 KALBIN KENDISINDE OLMASINI ALLAH TÜM MÜSLÜMANLARIN KALPLERINI ALLAH YOLUNDAN , KUR-AN'I KERİM YOLUNDAN , PEYGAMBERİMİZ ( S.A.V ) YOLUNDAN AYRILMASIN. PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN
İLK 8 KALP GERÇEKTEN GÜZEL HANGI MUMUN ISTEMEZKI BU İLK 8 KALBIN KENDISINDE OLMASINI ALLAH TÜM MÜSLÜMANLARIN KALPLERINI ALLAH YOLUNDAN , KUR-AN'I KERİM YOLUNDAN , PEYGAMBERİMİZ ( S.A.V ) YOLUNDAN AYRILMASIN. PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5637-sizin-kalbiniz-hangisi · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- SİZİN KALBİNİZ HANGİSİ??? Dini Hikayeler 12 cevap
- SİZİN KALBİNİZ HANGİSİ Allah (c.c) Hazretleri 19 cevap
- sizin kalbiniz hangisi? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Sİzİn Kalbİnİz Hangİsİ ? Dini sohbet 23 cevap
- Sizin Kalbiniz Hangisi? Güzel Sözler 47 cevap
- SİZİN KALBİNİZ HANGİSİ Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.