Şampiyon Beşiktaş...

3.864 görüntülenme · 39 yanıt

Paylaş:
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Guo1903Aleyküm Selam Abim..
Sizin daha kupa hasreti uzun süreceğe benziyor..Eee ne de olsa BEŞİKTAŞ var..
Hayırlısı olsun..
Teşekkür ederiz..
Selam ve dua ile..

Kutlamalar çok RENKSİZ geçiyor nedense...
Renkler SİYAZ_BEYAZ ya...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

ismaile[medya]

Bu videoyu ben eklemeyi düşünüyordum..İyi olmuş kardeşim eline sağlık..
Selam ve dua ile..
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

Guo1903Birazcık taş atma hissettim ama yine de teşekkür ederim.. Çifte kupa herkese nasip olmuyor..:a21:

yok ne münasebet,taş değildi kayaydı:a32:
e bide avrupa şampiyonu olmak var...untmayalım...
Guo1903

Guo1903

Nevin_1982Selamun aleykum.Aman kırkyılın başı bir şampiyon oldunuz:a01:.GS gibi hem uefa hem süper kupa hem şam.kupası sanırım türkiye kupasını almıştık ozaman alında ve tebrik edeyim sizi:a45::a11:Selametle kalın.

Aleyküm Selam.
Galatasarayın yaptığı o başarıları tekrarlamak çok zor.. O gün desteklemiştim, bugün yapsa yine desteklerim..
Keşke her Türk takımı yurtdışında böyle kafaya oynasa..
Biz sizi tebrik edelim o zaman Nevin kardeşim:)..
Selam ve dua ile..
Guo1903

Guo1903

mavci

Kutlamalar çok RENKSİZ geçiyor nedense...
Renkler SİYAZ_BEYAZ ya...

Eee fakir kulübüz be abi buna da şükür.. Zaten diğer takımlara göre taraftar sayımızda az olduğu için böyle idare ediyoruz..
ne yapalım.. Bizler özel insanlarız:)
Guo1903

Guo1903

emanet55yok ne münasebet,taş değildi kayaydı:a32:
e bide avrupa şampiyonu olmak var...untmayalım...

Haklısınız ne diyeyim:)
En önemlisi aslında Avrupa da yapılan başarıdır..
Galatasarayla da bu konuda kime boy ölçüşemez..
fadıl

fadıl

Yeni Üye · 0 mesaj

Arkadaşlar bjk gs fb önemli değil çünkü onlar kazanıyor bizim elimize ne geçiyor
arda turan

arda turan

Yeni Üye · 2 mesaj

:a03::a03::a12:
fadılArkadaşlar bjk gs fb önemli değil çünkü onlar kazanıyor bizim elimize ne geçiyor

bencede öyle
burak_55

burak_55

Kıdemli Üye · 352 mesaj

galatasarayın futbolcularından arif erdem demiş:

oynayan biziz parayı kazanan biziz taraftara ne oluyo anlamıyom:):)::):a21::a21:
Guo1903

Guo1903

fadılArkadaşlar bjk gs fb önemli değil çünkü onlar kazanıyor bizim elimize ne geçiyor

arda turan:a03::a03::a12:

bencede öyle

Selametle...
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

tüm beşiktaşlıları kutlarım :)
armour

armour

Kıdemli Üye · 301 mesaj

beşiktaş şampiyon......her zamanki gibi :)tüm beşiktaşlı kardeşlerime hayırlı olsun...
konuyu açtığınız için eyvallah
kalemgenç

kalemgenç

Kıdemli Üye · 499 mesaj

Bizler özel insanlarız
evet özel takımın özel taraftarı olur.çok olması önemli değil.
ben de beşiktaş taraftarı olarak şampiyonluğumuzu kutluyorum.
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

Bir galatasaraylı olarak bütün beşiktaşlıları kutluyorum tertemiz bir sampiyonluk elde ettiler
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

İspanya’nın devlet başkanı Frankoya sormuşlar. Yahu nasıl yapıyorsun Bu koskoca ülkeyi nasıl böyle kolay yönetiyorsun diye de, adam der ki Yahu çok kolay bundan kolay ne var Topladım avenemi, benimle birlik olanları ve her bir şehre yüz binlik beşikler yaptırdım halkı oralarda uyutuverdim ve ben de kendi işime baktım der. Elbette sporu kıble edinen bir toplum böyle yüz binlik beşiklerde uyutulmayı hak etmiştir. İşte görüyoruz her bir şehirde kazılan bu hendeklere gömüldü yüz binler öldürüldü milyonlar.
Kavalı elinde bulunduran adam diyor ki çarşambayı mutlaka spora ayırın Derdi ne adamın Bu çukurlara gömülmedik bir tek insan kalmasın. Adam çarşambayı mutlaka spora ayırın diyor. Yahu zaten cumartesi pazar günleri maçlar yapılır. Ondan sonraki iki gün yani pazartesi ve salı günleri bu maçların kritiği yapılır. Ondan önceki iki gün de yani perşembe ve cuma günleri de maçların hazırlık dönemidir. Geriye sadece çarşamba kalıyor ve adam bunun da spora ayrılmasını istiyor. Yani istiyor ki adam ekranlara ya da stadyumlara, bu hendeklere gömülmedik bir tek insan kalmasın. İnsanların Allah’ı, Allah’ın kitabını, Resulünün Sünnetini düşünebilecekleri bir tek saniyeleri bile kalmasın.Kafamızı bunlarla fazla mesgul etmeyelıim arkadaşlar kafamızı vahyi sünneti anlamak için yoralım.Spor yapılacaksa gidelim kendimiz amatörce eğlenelim bu şekilde bu insanların peşine takılıp bunlara prim vermeyelim inşaAllah.
Konu sabah açılmış 34 tane mesaj almıs Allah aşkına bizler burada ne için varız yararlı konular okunma bile okunmazken bu tür konular alır başını gider kendimize gelelim kardeşlerim ömür sermayemizi daha yararlı kullanalım Allah hepinizden razı olsun mevla basiretimzi artırsın
Allah'a emanet olun
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

_YUSUF_İspanya’nın devlet başkanı Frankoya sormuşlar. Yahu nasıl yapıyorsun Bu koskoca ülkeyi nasıl böyle kolay yönetiyorsun diye de, adam der ki Yahu çok kolay bundan kolay ne var Topladım avenemi, benimle birlik olanları ve her bir şehre yüz binlik beşikler yaptırdım halkı oralarda uyutuverdim ve ben de kendi işime baktım der. Elbette sporu kıble edinen bir toplum böyle yüz binlik beşiklerde uyutulmayı hak etmiştir. İşte görüyoruz her bir şehirde kazılan bu hendeklere gömüldü yüz binler öldürüldü milyonlar.
Kavalı elinde bulunduran adam diyor ki çarşambayı mutlaka spora ayırın Derdi ne adamın Bu çukurlara gömülmedik bir tek insan kalmasın. Adam çarşambayı mutlaka spora ayırın diyor. Yahu zaten cumartesi pazar günleri maçlar yapılır. Ondan sonraki iki gün yani pazartesi ve salı günleri bu maçların kritiği yapılır. Ondan önceki iki gün de yani perşembe ve cuma günleri de maçların hazırlık dönemidir. Geriye sadece çarşamba kalıyor ve adam bunun da spora ayrılmasını istiyor. Yani istiyor ki adam ekranlara ya da stadyumlara, bu hendeklere gömülmedik bir tek insan kalmasın. İnsanların Allah’ı, Allah’ın kitabını, Resulünün Sünnetini düşünebilecekleri bir tek saniyeleri bile kalmasın.Kafamızı bunlarla fazla mesgul etmeyelıim arkadaşlar kafamızı vahyi sünneti anlamak için yoralım.Spor yapılacaksa gidelim kendimiz amatörce eğlenelim bu şekilde bu insanların peşine takılıp bunlara prim vermeyelim inşaAllah.
Konu sabah açılmış 34 tane mesaj almıs Allah aşkına bizler burada ne için varız yararlı konular okunma bile okunmazken bu tür konular alır başını gider kendimize gelelim kardeşlerim ömür sermayemizi daha yararlı kullanalım Allah hepinizden razı olsun mevla basiretimzi artırsın
Allah'a emanet olun

+ Haklısın...Nefse yenik düşüp milletin sevinçleriyle kendimizi avutmaya çalışıyoruz...
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

bir fenerli olaraktan bjkyi tebrik ederim tabiki
bu sene biz sizi seneye siz bizi
tebriklenir
selametle
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

_YUSUF_İspanya’nın devlet başkanı Frankoya sormuşlar. Yahu nasıl yapıyorsun Bu koskoca ülkeyi nasıl böyle kolay yönetiyorsun diye de, adam der ki Yahu çok kolay bundan kolay ne var Topladım avenemi, benimle birlik olanları ve her bir şehre yüz binlik beşikler yaptırdım halkı oralarda uyutuverdim ve ben de kendi işime baktım der. Elbette sporu kıble edinen bir toplum böyle yüz binlik beşiklerde uyutulmayı hak etmiştir. İşte görüyoruz her bir şehirde kazılan bu hendeklere gömüldü yüz binler öldürüldü milyonlar.
Allah'a emanet olun

ALLAH CC RAZI OLSUN İNŞALLAH.
AMİN :H
selametle
σпця 1905

σпця 1905

Kıdemli Üye · 210 mesaj

Bir Cimbomlu olarak Tebrik etmiyorum BJKyi :D:D:D:D
Tebrik ederimde, doya doya sevinin, önümüzdeki 10 sene sampiyonluk yüzü göremeyeceksiniz, febe de öyle :D
buket58

buket58

Mübarek Üye · 1.331 mesaj

ahhhhhhhhhhhhhhhh sivas ah ah yiğido ah

bjk seni kutlarım seneye bizziizzzzzzzzzzz
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.