--------------------------------------------------------------------------------
S.a.kardeşlerim!Anlaşıldığı gibi; karşınızda bir dağ var hani seslenseniz sesiniz size geri dönecek.. ne derdiniz.. ne diye seslenirdiniz..
2.327 görüntülenme · 26 yanıt
Kur'ana sevdalı, post: 1109760, member: 96566Evet ne diye___?
_şimal_, post: 1109770, member: 96566
selamun aleyküm siteye üye olalı cok oldu ama
sizinle tanısma nasip olmadı daha
benim ismim dilek sizinki ne acaba ?
abla mı abi mi kardeş mi nasıl hıtap edecegımı bılmıyorum
tanışsak ıyı olacak sanırım sizin de izninizle?
_şimal_, post: 1109800, member: 96566
cevap yok mu acaba??????????
gurbette, post: 1109801, member: 99404selamun aleykum hocam
daga nasil ve ne sekilde seslenirsek aynen bize iade olunur degilmi?
onun için bizler ne soyledigimize karsimizdakilerle nasil konusmamiz gerektigine cok dikkat etmeliyiz " ne ekersen onu bicersin" diye düsünüyorum kisaca....
selam ve dua ile...
can kırıkları, post: 1109775, member: 93094abi seni kırmıycam yarın dağa çıkıcam burası dağlık zaten söyliyeceklerim zaten belli.........ben çok günahkarım allah'ım affet beni diye bağırcam cevap alamasamda .........aslında ne diyebilirim ki dağa karşı söyliycek başka birşey bulamıyorum....kimileri kendine iltifat eder, kimileri içini döker.
Kur'ana sevdalı, post: 1109803, member: 93094A.selam.Est kardeşim.Neden cevap olmasınki kardeş!afedersin görmemiştim.Ben msn mi yazayım tanışırız inş.****
Forum genelinde Msn adresi Paylaşımı Yasaktır.05.12.08 tarihinden bu yana üye olupta bunu bilmeyen nadir insanlardan biri olmalısınız.!Lütfen Kurallara uyalım.!Selametle.
Kur'ana sevdalı, post: 1109803, member: 93094A.selam.Est kardeşim.Neden cevap olmasınki kardeş!afedersin görmemiştim.Ben msn mi yazayım tanışırız inş.****
Forum genelinde Msn adresi Paylaşımı Yasaktır.05.12.08 tarihinden bu yana üye olupta bunu bilmeyen nadir insanlardan biri olmalısınız.!Lütfen Kurallara uyalım.!Selametle.
_şimal_, post: 1109995, member: 93094
msn verip uyarı almanıza gerek yoktu aslında
sitede tanışmak kısmet olmadı demıstım ben msn e ne gerek var ki
bız burda kocaman bır aıleyız sonucta
cogumuz da bırbırımızı tanıyoruz
bu ortamda da isminizi söyleyip kendınızı tanıtabılırsınız
neden msn yoluna basvurdunuz anlamıs degılım
nıyetınız nedır bılmıyorum ama hıcbır zaman unutmayalım burda kocaman bır aileyiz...
Kur'ana sevdalı, post: 1109803, member: 93094A.selam.Est kardeşim.Neden cevap olmasınki kardeş!afedersin görmemiştim.Acizane İsmim A.Zübeyir.Kur'anın hizmetkarıyım.Çorumda ikamet ediyorum,Rahmana emanet olun kardeşim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/56289-sesiniz-yankilaniyor-daga-ne-diye-seslenirdiniz · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.