Istanbul'da 5 sene ne yapılır

1.831 görüntülenme · 21 yanıt

Paylaş:
derbederdost

derbederdost

Yeni Üye · 3 mesaj

ya bende bir hayırlısıyla memur olsam da böyle tayin yeri dert etmezdim çünkü işe çok ihtiyacım var
inşaallah ALLAH hakkınızda hayırlısını versin biz kulları olarak aciziz ve ALLAH (cc) verdiği hüküme uymak zorundayız bence biz sana "ALLAH senin için hakkında hayırlısı neresiyse orayı nasip etsin" diye dua edelim vesselam ...
sende bana dua et de bende memleketimdeki belediyemizden çağrı bekliyorum işe alınmam için dua et inşaallah bozkurt ağabey
bozkurt_44

bozkurt_44

Aktif Üye · 63 mesaj

derbederdostya bende bir hayırlısıyla memur olsam da böyle tayin yeri dert etmezdim çünkü işe çok ihtiyacım var
inşaallah ALLAH hakkınızda hayırlısını versin biz kulları olarak aciziz ve ALLAH (cc) verdiği hüküme uymak zorundayız bence biz sana "ALLAH senin için hakkında hayırlısı neresiyse orayı nasip etsin" diye dua edelim vesselam ...
sende bana dua et de bende memleketimdeki belediyemizden çağrı bekliyorum işe alınmam için dua et inşaallah bozkurt ağabey

Senin için dua edecegim kardeşim bu arada ben elazıg ya da adıyaman istiyordum batman geldi nasip bakalım inşallah hayırlara vesile olur daha iyi olur
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.