selamün aleyküm yazarken bunu uzun sekilde yazalım. S.A diye geçiştirmeyelim. En uzun ve En guzel seçilde yazarsak daha güzel olur diye düşünüyorum
Sizlerden Bir Ricam Olacak
1.579 görüntülenme · 9 yanıt
değerli kardeslerim buraya geldim geleli dikkatimi çeken bir husus var. Sizler paylaşmak isterim. Diyeceğiım su:
selamün aleyküm yazarken bunu uzun sekilde yazalım. S.A diye geçiştirmeyelim. En uzun ve En guzel seçilde yazarsak daha güzel olur diye düşünüyorum
Evet o konu benim de sık sık gözüme çarpıyor
açıkçası ben de "sa" yada "as" gibi kısaltmalar yapıyordum ama bu konuda bilinçlendim ve artık bunu yanlış görüyorum
inşallah daha dikkatli olursak iyi olur...
açıkçası ben de "sa" yada "as" gibi kısaltmalar yapıyordum ama bu konuda bilinçlendim ve artık bunu yanlış görüyorum
deniz yıldızı, post: 1059439, member: 99335Evet o konu benim de sık sık gözüme çarpıyor
inşallah değerli kardesi inşallah
gulum.se, post: 1059457, member: 99335selamün aleyküm kardeşim...
çok haklısın bende ilk zaman lar öyle yazıyordum sonradan...
açıkca yazmaya başladım...
güzel düşünmüşsün kardeşim..
selam ve dua ile..
Teşekkür ederim abla. Allah razı olsun
beni dikkate aldığınız için hepinize teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun inşallah her zaman SELAMÜN ALEYKÜM diyerek yazarız ve bunu diger arkadaslarımıza söyleyelim herkes birbirini uyarsın ozaman daha etkili olur ve sitemizde S.A yazan hiç ama hiç kimse kalmaz
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu
doğru öğrenmek ve öğretmek güzeldir
tebliğ etmeli bu konuları okumalı ve güncellemeliyiz ki gelen kardeşlerimizde doğru olanı yapabilsinler
telefonla mesaj çeker gibi selam verilip alınır mı?
Aşağıda yöneticimizin bu konuda açmış olduğu linki veriyorum
Selamlaşma
tebliğ etmeli bu konuları okumalı ve güncellemeliyiz ki gelen kardeşlerimizde doğru olanı yapabilsinler
telefonla mesaj çeker gibi selam verilip alınır mı?
Aşağıda yöneticimizin bu konuda açmış olduğu linki veriyorum
Selamlaşma
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/56202-sizlerden-bir-ricam-olacak · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bir ricam var..... Nasihatler 3 cevap
- kardeşlerimden bir ricam olacaktı...http://forum.islamiyet.gen.tr/images/smilies/yeni Görüş- Öneri- İstek 13 cevap
- Arkadaşlar bir ricam var icabet ederseniz sevinirim.. Kuran-ı Kerim 24 cevap
- Bir Ricam Var (Ayasofya) Görüş- Öneri- İstek 1 cevap
- BENİMDE BİR RİCAM VAR..... Resimler 6 cevap
- Ablalarım abilerim kardeşlerim sizden bi ricam olsa....... Görüş- Öneri- İstek 15 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.