Bıyolojı sınavı :))
5.703 görüntülenme · 69 yanıt
Selamun Aleykum,
Canımbenim,biyoloji sınavı deyince, hiç nerede olduğunada bakmadım,herhalde bir kardeşimizin sınavı var,dua istiyor diye,direk ana sayfadan girdim,çok güldüü, Allah'da seni güldürsün inş.
Selam ve Dua ile
Canımbenim,biyoloji sınavı deyince, hiç nerede olduğunada bakmadım,herhalde bir kardeşimizin sınavı var,dua istiyor diye,direk ana sayfadan girdim,çok güldüü, Allah'da seni güldürsün inş.
Selam ve Dua ile
tevafuken gezinirken uğrayayım dedim şu biyoloji sınavına, gecenin bir yarısı gülememekten kırıldım ben ....:D herkes uyuyor da.......gülmekten kırılanlara selam olsun...:) paylaşımlar için çok teşekkürler.....bu tebessüme davetiyelerin devamını bekleriz başarılarınızın da idamesini haktan dileriz ;)
hanife denizSelamun Aleykum,
Selam ve Dua ile
aleyküm selam ablacıgım.....
senin adına sevindim ablacıgım canım ablacıgım benim...
inşllah yüzünden hiç tebessüm eksik olmasın...
GÜLÜMSEMEK SADAKADIR...
selam ve dua ile..
senin adına sevindim ablacıgım canım ablacıgım benim...
inşllah yüzünden hiç tebessüm eksik olmasın...
GÜLÜMSEMEK SADAKADIR...
selam ve dua ile..
Temel Amerika'da trafik polisidir. Bisikletle yol trafiğini ihlal eden bir papazı durdurur: - "Dur, ceza yazacağım." - "Ceza mı? Yazamazsın." - "Haçan nedenmiş o?" Papaz gülerek cevap vermiş: - "Benim sağ kolumda İsa, sol kolumda Meryem var." Temel hemen atılarak: - "Uy da, yazacuğum. Bisiklete üç kişi bineysun!.."
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/56140-biyoloji-sinavi · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sevgi sınavı!!! (okunmaya değer) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- ygs sınavı için Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 19 cevap
- Kabir Seçme Sınavı (KSS) Nasihatler 43 cevap
- bu sınavı geçmem lazım.... Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 7 cevap
- *sEvGi sInaVı~~~ Dini Hikayeler 11 cevap
- Banko Görevlisi Sınavı Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.