Hey gidi azrail:)

1.734 görüntülenme · 23 yanıt

Paylaş:
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

Huzur evinde 3 yaşlı kadın Azrail gelirse canımızı alırsa diye düşünmüş.Birisi 'buldum bebek taklidi yapalım bizi bebek sanıp gider' demiş.Diğerleride onaylamış.Bir gece Azrail gelmiş.Geldiğini anlamışlar.biri 'mammaaa' diğeri 'anneeee' diğeride 'ıngaaaa' demiş.Azrailde hadi bakalım teyzeler 'attaaaaa' demiş:):):)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

:):):D güzeeelll
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

teşekkür ederim.siftah senden bereket Allah tan:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
VaVeyla

VaVeyla

hayal_8100, post: 1057737, member: 96895teşekkür ederim.siftah senden bereket Allah tan:)

evet:a12: de

bu konu daha önceden de açılmıştı:a45:
Emine Emel

Emine Emel

Kıdemli Üye · 397 mesaj

ayy çok güzel di çok güldem allah razı olsun
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

Emine emelcim teşekkür ederim allah razı olsun...
Mervecim çömezim dedim kardeş niye eziyosun ki:):):)
VaVeyla

VaVeyla

hayal_8100, post: 1057773, member: 99506Emine emelcim teşekkür ederim allah razı olsun...
Mervecim çömezim dedim kardeş niye eziyosun ki:):):)

:a12::a12:yok canım ya niyetim ezmek değil kiiii
tmm tmm hadi bu dfalık çömezsin yaa affettik:a01:
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

canımsın ya çok şeker bi kızsın ya:)
VaVeyla

VaVeyla

teşşekkür ederim yaa sen de öyle:):)
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

kaç yaşındaydın mervecim:)
VaVeyla

VaVeyla

ablam sayılırsın ama ben pek öyle abla abi falan diyemiyorum
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

yaşını soruunca sustun mervecim:):):)
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

canım benim abla demene gerek yok:)aramızda kaç yaş var ki,topu topu 8 yaşcık:):)
VaVeyla

VaVeyla

demi amaaa:):)
neyse ben kaçtım sohbete sonra devam ederiz artık ablacııımm
ayyy ağzımdan kaçtıııı zeynepcim:D
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

tamam canım görüşürüz sonra da kötü bi espiri olacak ama yapmadan da duramicam.kaçma Allah ın emriyle git:)
VaVeyla

VaVeyla

kaçmadım allah ın emriyle gittim geldim inşallah:)
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

hoşgeldin canım:)
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

kusura bakmayın anlamını bilmediğiniz cümlelere teşekkür etmeyin lütfen gidinin anlamı çok kötüdür....lütfen algılayarak yazın selametle
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

Anlamının ne olduğunu söylermisiniz.anlamını bileyimde ona göre kullanmayayım
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

gidinin anlamı çok kötü nasıl yazayım kardeşim.......sadece şu kadarını söyleyim kadın ticaretiyle uğraşan ağlara denir
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.