tavsiye ettiğiniz virüs programı!!
4.950 görüntülenme · 29 yanıt
_SeNaToR_, post: 1058993, member: 48192Avg 8.5 3 yıldan beri adam gibi virüs programı bulmak için çoğunu denedim Bunu beğendim..Zayıf yönü bazı trojanları silememesi.Ama Tam güvenliği sağlaması güzel.
Allah Razı Olsun paylaştığınız için..
kullanıcağınız anti virüs programı elinizdeki pc ya da laptop un configrasyonu ile doğrudan ilgilidir. mesela donanımı zayıf olan bir bilgisayar için asla norton tavsiye etmem. neden? çunku zaten agır bir programdır ve pc yi iyiden iyiye kasar.. ama yeterli configrasyon varsa norton hem internet security hemde anti virüs programı ile oldukça guvenlidir.
daha hafif pc yi kasmayan bir program avast ama mutlaka professional sürümü olması gerekir.. ama avast ın en büyük açığı spam ya da spayware leri algılamada gecikmesi ve sistem dosyalrına sızdıktan sonra işlem yapmaya çalışması. bu durumda virüs bulaşan dosyayı karantinaya taşıo ama bu bir system dosyası ise sorun yaşıyorsunuz..
nod32 ye bulaşmayın bile sadece ve sadece fazlalık yapar. kp de fena değildir ama lisans sorunu var orjinal almanız gerekir..... ayrıca nette kullandıgınız browser a da gömülebilen avg fena değildir....
sonuçta asıl olay virüs bulaşması muhtemel hiç bir dosyayı açmamak ve riskli sitelere girmemek yoksa virüs aldıktan sonra karantinalarla uğraşmak zor olur...
daha hafif pc yi kasmayan bir program avast ama mutlaka professional sürümü olması gerekir.. ama avast ın en büyük açığı spam ya da spayware leri algılamada gecikmesi ve sistem dosyalrına sızdıktan sonra işlem yapmaya çalışması. bu durumda virüs bulaşan dosyayı karantinaya taşıo ama bu bir system dosyası ise sorun yaşıyorsunuz..
nod32 ye bulaşmayın bile sadece ve sadece fazlalık yapar. kp de fena değildir ama lisans sorunu var orjinal almanız gerekir..... ayrıca nette kullandıgınız browser a da gömülebilen avg fena değildir....
sonuçta asıl olay virüs bulaşması muhtemel hiç bir dosyayı açmamak ve riskli sitelere girmemek yoksa virüs aldıktan sonra karantinalarla uğraşmak zor olur...
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
ecthelion, post: 1059339, member: 94554kullanıcağınız anti virüs programı elinizdeki pc ya da laptop un configrasyonu ile doğrudan ilgilidir. mesela donanımı zayıf olan bir bilgisayar için asla norton tavsiye etmem. neden? çunku zaten agır bir programdır ve pc yi iyiden iyiye kasar.. ama yeterli configrasyon varsa norton hem internet security hemde anti virüs programı ile oldukça guvenlidir.
Allah razı olsun
tavsiyeleriniz için teşekkürler..
zaten Kaspersky'i lisanslı kullanıyorum..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/56036-tavsiye-ettiginiz-virus-programi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- c# kitabı almak istiyorum tavsiye ettiğiniz kitap var mı? Php-Asp-Html-Java-Diğer Diller 5 cevap
- Tavsiye Ettiğiniz 10 Kitap .. Dini sohbet 28 cevap
- Msn Ile Gelen Virüs Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- Artık hiç bir virüs bilgisayarınıza giremeyecek Bilgisayar Programları 4 cevap
- Virüs Saldırısı...! Bilim ve Teknoloji Haberleri 7 cevap
- İmana Zarar Vereen 19 Virüs Dini sohbet 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.