Ücretsiz SMS Göndermek İstermisiniz !

1.756 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Bir Alman web sitesinden Türkiye ve Avrupa ülkelerinin çoğuna kaydolmadan veya mail adresinizi vermeden sms gönderebilirsiniz.

İşte o sitenin adresi : Premium Sms Dienste Sms Dienste Community Premium MMS Versand SMS Dienst

Türkiye için nasıl Yollayacaksınız ?

1 - Basamakta ilk yere Türkei (+90) seçenegini seçeceksiniz, ve yan tarafta GSM operatörlerimizin numarası çıkacak, burdan sms gödereceğiniz operatörü seçin.

2 - Rufnummer yazan yere 7 haneli sms göndermek istediğiniz noyu yazacaksınız.

3 - Bburası önemli değil, çek koymadan atlayabilirsiniz.

4 - Smsinizi buraya yazın. Yan tarafta gönderme zamanı (terminversand) var. İsterseniz ordan smsinizin gideceği zamanını ayarlayabilirsiniz, yalnız almanya saatine göre ayarlandığı için smsinizin gideceği saatten 1 saat öncesini seçmelisiniz. Çünkü Türkiye ile arasında 1 saat zaman farkı var.

5 - Bu kısımdaki yere çek koymalısınız, yoksa smsinizi gönderemezsiniz.

6 - Son olarak aşağıdaki bannera tıklayıp artık smsinizi yollayabilirsiniz.

SMS erfolgreich versendet yazarsa, smsiniz başarıyla ulaşmış demektir.

ÖNEMLİ NOTLAR :

:: SMS ler 140 karakter ile sınırlıdır.
:: Günde 5 sms hakkınız vardır. (Modeminizi resetleyerek bu sayıyı arttırabilirsiniz.)
:: Türkiyeden sadece 532-533-535-536-542-543-544-546-505 No ile başlayan mobil numaralara SMS atabilirsiniz.

Güle Güle Kullanın...

Umut Kilic

Umut Kilic

Aktif Üye · 68 mesaj

Sağolasın....
bjk__turkey

bjk__turkey

Aktif Üye · 94 mesaj

TşK...kArDeŞim...AllAh rAzI oLsUn...
ismaile

ismaile

Mübarek Üye · 1.872 mesaj

eyvallah TakeOne
TakeOne

TakeOne

Rica ederim güzel kardeşlerim. Selametle kalınız... :)

YaralıGönül

YaralıGönül

Mübarek Üye · 1.053 mesaj

saol kardeşim.
yanlız özür diliyerek bir şey sormak istiyorum.
bu kul hakkına girmiyormu ?
TakeOne

TakeOne

Kardeşim kul hakkına girip girmediğini bilemiyorum. Dahası, bu sorunun cevabı verecek derecede konuya vakıf olduğumu sanmıyorum.

huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykum kardesim ben denedim olmadi ikincisi bence boyle seyler tuzak cunku benden habersiz bir sekilde o bannerle ilgili bir sayfa acildi... bence tuzak gibi geliyo bana selam ve dua ile... (bunda sizin bir sucunuz tabik yok)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
YaralıGönül

YaralıGönül

Mübarek Üye · 1.053 mesaj

TakeOne, post: 1056350, member: 74504Kardeşim kul hakkına girip girmediğini bilemiyorum. Dahası, bu sorunun cevabı verecek derecede konuya vakıf olduğumu sanmıyorum.

Anladım kardeşim.
netice bir ücret verimiyoruz. o yüzden tereddütte kaldım.
selametle kardeşim....
TakeOne

TakeOne

Sende kardeşim.

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.