Duman grubu dinimize hakaret ediyor‏

2.132 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Duman adlı grup yeni albümündeki rezil parçasında İhlas Suresi

Lem yelid velem yûled okunuşlu 3. ayetini; şarkıda "lem yelid velem löp yutar" şeklinde okuyarak açıktan dalga geçiyor.

Lütfen tepkisiz kalmayalım. Hem mesajı ileterek bilinçlenmeyi sağlayalım, hem de yetkili mercileri bilgilendirerek bu rezilliği durduralım.

Allah ahirette "Ey Kulum! Kitabımla dalga geçildi, buna karşılık sen ne yaptın?" diye sorduğunda; Ey Rabbim; ben gücümün yettiğince doğrunun yanında durdum ve onları engellemeye çalıştım diyebilelim.

Bilinir ki; Nemrud, Hz.İbrahim'i ateşe atıp yakmak istemiştir. Kocaman bir ateş yakılır, alevler göğe yükselir. Küçücük bir karınca su taşımaktadır. Ona sorulur; ne yapıyorsun diye. O küçük karınca der ki; yanan ateşi söndürmek için su taşıyorum. Ona denilir; ama senin taşıdığın su onu söndürmez. Karınca şöyle cevap verir; Biliyorum, ama birincisi ben Hakkın yanında bulunarak tarafımı belli ediyorum ve elimden geleni, gücümün yettiğini yapıyorum.

Kutsalı olmayan kutsala saygıyı bilmez. Bunu yapanlar bilmiyorsa, kutsalımıza karşı hassasiyetimizi başkasından beklemeden biz korumalıyız.
Durumu düzeltmeye ve yapanları boykota tüm duyarlı Müslüman Kardeşlerimi davet ediyorum.

(Bahsi geçen ayet İhlas Suresinin 3.Ayetidir ve Anlamı: O(Allah) doğurmamıştır, doğurulmamıştır.)

Allah cc ıslah etsin...yazık..

Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

bizleri uyardığın için teşekkür ederim duman grubunun şarkılarını hiç dinlemişliğim yoktur o yüzden böyle bir sey olduğunu bilmiyorum Allah onları bildikleri gibi yapar inşallah kuran ayetleri ile dalga geçmek okadar kolay bir sey değildir Allahu teala bunu onların yanına birakmaz
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

erzsalihbizleri uyardığın için teşekkür ederim duman grubunun şarkılarını hiç dinlemişliğim yoktur o yüzden böyle bir sey olduğunu bilmiyorum Allah onları bildikleri gibi yapar inşallah kuran ayetleri ile dalga geçmek okadar kolay bir sey değildir Allahu teala bunu onların yanına birakmaz

Amin..İnşallah...Benimde pek dinlemişliğim yok..sadece sitesine girip doğrumu diye baktım..gerçekten doğruymuş..Üstelik bazı geri kafalılar onu savunuyor...neymiş çyle demek istememiş.....

ne düşünürse düşünsün..Allah cc 'in ayetlerini kimde değiştiremez.. öyle ..Allah cc ıslah etsin ..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

_Resul_

Amin..İnşallah...Benimde pek dinlemişliğim yok..sadece sitesine girip doğrumu diye baktım..gerçekten doğruymuş..Üstelik bazı geri kafalılar onu savunuyor...neymiş çyle demek istememiş.....

ne düşünürse düşünsün..Allah cc 'in ayetlerini kimde değiştiremez.. öyle ..Allah cc ıslah etsin ..

araştırmacı olduğunuz için sizi tebrik ederim. bazı cahil insanlar vardır ne yaptıklarını ne dediklerini bilmezler onlara pek kulak asmayacaksın Allahın ayetleri ile kimse ama kimse dalga geçemez cezasını illa alır Rabbim en kısa sürede cezalarını verir inşallah
bjk__turkey

bjk__turkey

Aktif Üye · 94 mesaj

ALlAh BuNu ONLaRıN YaNıNa BıRaKmaz...BiLGİlENDİrDİğn iÇin TŞK...
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

bilgi için tşk
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

Kafirler için Yaşasın cehennem.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm tamamen cehaletlerine veriyorum ahh bir bildselerdi onları bekleyen azabı acaba dilleri döner miydi...
Rabbim hidayet nasip etsin
ya mucib

ya mucib

Mübarek Üye · 1.037 mesaj

ALLAH ıslah etsin....
bilgilendirdigin için teşekkürlerr...
affet affet ALLAHIM senin yolundan ayırma....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.