Sitemizi ziyaret eden Misafirlere Çağrı...

2.333 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
cemaldurra

cemaldurra

Mübarek Üye · 1.142 mesaj

Selamun Aleyküm,

Sevgili misafirlerimiz, sizleri İslam kardeşliği çerçevesinde sanal ortamda bir araya gelen çok sevgili dost ve arkadaşlarımızın arasına katılarak bizlerle tanışmaya, bilgi ve birikimlerinizi bizimle paylaşmaya ve böylece inanç ve kardeşlik bağlarımızın daha da kuvvetlenmesine vesile olmaya davet ediyorum...

Lütfen bu çağrımızı ciddi anlamda düşününüz ve bu siteye üye olmayı ertelemeyiniz...

Sizleri en kısa sürede aramızda görmek dileğiyle...

Allah'a emanet olunuz...
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

çok güzel bir çağrı olmuş,emeğinize sağlık...
bu güzel siteyi ziyaret eden müslüman kardeşlerimi sadece ziyerete değil kalıcılığa davet ediyoruz....

hadi islamiyet.gen tr'ye..
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
cemaldurra

cemaldurra

Mübarek Üye · 1.142 mesaj

Selamun Aleyküm,

Çağrımı tekrar ediyorum, değerli misafirlerimiz bizleri sizi tanımaktan mahrum bırakmayın...
Gelin üye olun, tanışalım, konuşalım, birbirimizden faydalanalım, ister dostluk olsun, ister muhabbet olsun, ister eğlence olsun ama birşeyler olsun...

Haydi bekliyoruz, geç kalmayın...

Allah'a emanet olun...
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
allah razı olsun kardeşim.çok yerinde bir paylaşım selametle kalın.
Hasan011974

Hasan011974

Kıdemli Üye · 289 mesaj

Evet çok haklısın kardeşim.Birbirimizin birikimlerinden istifade etmeliyiz.ALLAH(C.C.) senden razı olsun.
gullere-vurgun

gullere-vurgun

Kıdemli Üye · 270 mesaj

Allah razı olsun...gerçekten bu siteden çoğu insanın faydalanması ve faydalandığı bilgileri öğretmesi gerektiğine inanıyorum...RABBİM inş bunu bizlere nasip etsin...
demirkır

demirkır

Üye · 18 mesaj

aleyküm selam
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.