allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinizeolsun allah'a emanet olun
cümleten selamun aleyküm
3.002 görüntülenme · 25 yanıt
selamun aleyküm bende geldiim inşallah burada dini konularda eksikliğimi giderebilirim herşeyin hayırlısı olsun şuan içim çok tuhaf sanki yazdıklarım riya gibi geliyor fazla bir şey yazamayacağım
selam aleykum
selam aleykum
hakan kardeşim merhabalar bende üye olalı 10 dk oldu ikimizede hayırlı olsun
selam aleykum
hakan kardeşim merhabalar bende üye olalı 10 dk oldu ikimizede hayırlı olsun
haş bulduk teşekkürler arkadaşlar. ayrıca konyalı hemşerilerimizi burda görmek de çok sevindirdi beni
hoşbulduk inşallah hayırlı olur ve yüzümüz gönlümüz aydınlanır dostlarım allah hepinizden razı olsun inşallah.
allah (c.c.) hepinizden Allah razı olsun dostlarım... işten yeni geldim yoğun bir gündü allaha emanet olun
kral_hakanselamun aleyküm bende geldiim inşallah burada dini konularda eksikliğimi giderebilirim herşeyin hayırlısı olsun şuan içim çok tuhaf sanki yazdıklarım riya gibi geliyor fazla bir şey yazamayacağım
vuslat_hakan kardeşim merhabalar bende üye olalı 10 dk oldu ikimizede hayırlı olsun
maviadamma.s
hoşgeldiniz bende bugun katıldım foruma,
bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp..
aleyküm selam cümleten hoşgeldiniz kardeşlerim iyeliğiniz hayırlı daim ve bereketli olsun inşaallah
besmele...selam....dua
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55921-cumleten-selamun-aleykum · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.