Lütfen
1.231 görüntülenme · 4 yanıt
Arkadaşlar lüten bana yardım edin pc ye zorunlu olarak format attım attıktan sonra driverleri yükledim ancak ses yok allah rızası için yardım edin
realtek drıverini yükleyememişsin cd tak drıverleri yeniden güncelle
(driver CDsini yi taktıktan sonra bilgisayarıma sağ tıkla aygıt yöneticisi de çıkan ekranda soru işaretleri olacak onlar drıverin yüklenmediğine işaret eder cd taktıktan sonra o soru işaretlerine sağ tıkla sürücüyü güncelle de )
(driver CDsini yi taktıktan sonra bilgisayarıma sağ tıkla aygıt yöneticisi de çıkan ekranda soru işaretleri olacak onlar drıverin yüklenmediğine işaret eder cd taktıktan sonra o soru işaretlerine sağ tıkla sürücüyü güncelle de )
yardimci olabilirim hatta pc direk baglanarak ben bile yapa bilirim ihtiyac duyarsan lütfen mail adresime ulas saygilar
ve Aleyküm selam Kardeşim.
SEs çıkmıyorsa bunun belli başlı nedenleri vardır. Bunlar yalnış driver yüklemen, hiç yüklememen, hoparlörün yeşile takılı olmaması, hoparlörün açık olmaması yada windowstan sesinin sessiz moda alnımış olması olabilir. Öncelikle sorunu türünü öğrenebilrsek, daha etkili yardımımız olur diye düşünüyorum.
Sorununla ilgili ismaile kardeşimden yada benden yardım alabilirsin.
Selametle.
SEs çıkmıyorsa bunun belli başlı nedenleri vardır. Bunlar yalnış driver yüklemen, hiç yüklememen, hoparlörün yeşile takılı olmaması, hoparlörün açık olmaması yada windowstan sesinin sessiz moda alnımış olması olabilir. Öncelikle sorunu türünü öğrenebilrsek, daha etkili yardımımız olur diye düşünüyorum.
Sorununla ilgili ismaile kardeşimden yada benden yardım alabilirsin.
Selametle.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55873-lutfen · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- lütfen! lütfen! lütfen! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- Lütfen dikkat!!! Herkes okusun ve paylaşsın lütfen ! Genel Konular 3 cevap
- Lütfen Bu Anktteki gerekli oyumuzu kullanalım?herkes baksın LÜTFEN!! Boykot 2 cevap
- lütfen bunu okuyun ama lütfen Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- ARKADAŞLAR LÜTFEN DUA EDİN LÜTFEN. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- yardım lütfen... Bilgisayar Destek 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.