_..._Bir söz söyle ibret olsun hepimize_..._
134.370 görüntülenme · 1.392 yanıt
Senin Aşkın KURAN-I KERİM olmalı kızım; Gözyaşların döküldükçe Hz. Osmanın kanı misali damla damla sayfalarına akmalı.. Senin Aşkın bedirde savaşan mücahitler gibi bir NEBİ aşkı olmalı kızım; Teslimiyet zaferini yüreğinde hissetmeli,kalbin ALLAH dedikçe bir sukunet ilahi ile atmalı.. Senin Aşkın RABBİN olmalı kızım; Veren de 'O' Alan da 'O' fakat; unutma ki her iki sonuçta da seni yalnızca düşünen 'O'... RABBİN e sukunetle TEVHİD dilini, yanan yüreğinle de yakaran ellerini aç... VE HİSSET!!! 'İSLAMİYET' ruhun olsun...
nemireSelâmun âleykûm
Verdikleriniz sizindir, biriktirdikleriniz sizin değildir.
Ve aleykum selam ve rahmetullah..
KaLBuN_KeSiRSenin Aşkın KURAN-I KERİM olmalı kızım; Gözyaşların döküldükçe Hz. Osmanın kanı misali damla damla sayfalarına akmalı.. Senin Aşkın bedirde savaşan mücahitler gibi bir NEBİ aşkı olmalı kızım; Teslimiyet zaferini yüreğinde hissetmeli,kalbin ALLAH dedikçe bir sukunet ilahi ile atmalı.. Senin Aşkın RABBİN olmalı kızım; Veren de 'O' Alan da 'O' fakat; unutma ki her iki sonuçta da seni yalnızca düşünen 'O'... RABBİN e sukunetle TEVHİD dilini, yanan yüreğinle de yakaran ellerini aç... VE HİSSET!!! 'İSLAMİYET' ruhun olsun...
ALLAH Celle Celalühü razı olsun, bu harika...
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Çeşm-i BülbülALLAH Celle Celalühü razı olsun, bu harika...
Amiin canım. Cümlemizden..
Çok güzel, ben de çok beğendim.. :)
KatrePare Gecmisiniz sizindir, ama geleceginizde neyin sizin olacagini bilemezsiniz. (KatrePare)
Çok çok beğendim can kardeşim..kalemine sağlık..
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
Selâmun âleykûm
Kaderde ne varsa o olur, etme merak,
uyma kendi nefsine,hakkın emrine bırak.
Altundan ağacın olmuş zümrütden yaprak,
Akıbet gözünü doyurur bir avuç toprak.
Selâm ve Selametle kalınız.Saygılarımla.
Kaderde ne varsa o olur, etme merak,
uyma kendi nefsine,hakkın emrine bırak.
Altundan ağacın olmuş zümrütden yaprak,
Akıbet gözünü doyurur bir avuç toprak.
Selâm ve Selametle kalınız.Saygılarımla.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55860-bir-soz-soyle-ibret-olsun-hepimize · 28.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.