Erkekler ne bekler?
3.614 görüntülenme · 45 yanıt
Guo1903, post: 1049755, member: 96359Hakkaten öyle ya.. Biz sizle uğraşıyor muyuz.. Siz olmadan biz, biz olmadan da siz olmazsınız.. gerçi bu sataşmalarda şirinlik oluyor ama fazla ileri gitmeyelim..
Selam ve dua ile..
Sizde uğraşın efendim, bizim alnımız ak.:)
Hem bunlar tatlı uğraşmlar...
Erkek qörevini yerine qetirdiği sürece bunLarı yaparız yani... (:
Ama her$eyi kadınLara bırakırsa...i$te o zaman...ÇoOoK bekLer (:
Ama her$eyi kadınLara bırakırsa...i$te o zaman...ÇoOoK bekLer (:
Selamun Aleyküm,
Bu yazıyı kızıma okuturum ama eşime asla... :a22: :a21: :a10:
Allah'a emanet olun...
Bu yazıyı kızıma okuturum ama eşime asla... :a22: :a21: :a10:
Allah'a emanet olun...
gerçekyaşam
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
:a16:sÜPERRRRRRRRRRR OLMUŞ DOĞRUSU GERÇEKTENDE DAHA ŞU ERKEK MİLLETİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOK BEKLER ELLERİNE SAĞLIK HARİKA ÇOOK GÜLDÜRDÜ BENİ :a16::a16::a16::a16::a16::a16::a16:
Hariika olmuş.....eline sağlık...çok beklersiniz..diyen de biraz acımasız mış..adamcaz iskelete dönmüş....napicaz..bizim kıymetimizi bilen eşlerimizin kıymetini bilicez..
abı_hayat, post: 1049795, member: 93592Sizde uğraşın efendim, bizim alnımız ak.:)
Hem bunlar tatlı uğraşmlar...
Selamun Aleyküm,
Benim de aklıma bir söz geldi, belki duymuş olanınız vardır...
"Kadınlar her zaman kocalarının ne kadar şanslı biri olduğunu düşünürlermiş, çocuklarının ise hiçbir zaman babaları kadar şanslı olamayacağını..."
Ne dersiniz doğruluk payı ne oranda acaba?
Not: Bu ifadelerin sadece espri ve hoş bir tebessüm amacı güttüğünü bilerek anlayışla karşılayacağınıza eminim...
Allah'a emanet olun...
cemaldurra, post: 1051778, member: 65549Selamun Aleyküm,
Benim de aklıma bir söz geldi, belki duymuş olanınız vardır...
"Kadınlar her zaman kocalarının ne kadar şanslı biri olduğunu düşünürlermiş, çocuklarının ise hiçbir zaman babaları kadar şanslı olamayacağını..."
Ne dersiniz doğruluk payı ne oranda acaba?
Not: Bu ifadelerin sadece espri ve hoş bir tebessüm amacı güttüğünü bilerek anlayışla karşılayacağınıza eminim...
Allah'a emanet olun...
EWET KARDEŞİM HAKLISIN FAKAT BİRŞEYİ UNUTUYORSUN HER ERKEĞİN ARKASINDA BİR BAYAN VARDIR
YANİ ERKEKLERDE KADINLARIN KENDİLERİNDEN DAHA ŞANSLI OLDUĞUNU BİLİRLER:a01:
TRHACKER, post: 1051788, member: 93495EWET KARDEŞİM HAKLISIN FAKAT BİRŞEYİ UNUTUYORSUN HER ERKEĞİN ARKASINDA BİR BAYAN VARDIR
YANİ ERKEKLERDE KADINLARIN KENDİLERİNDEN DAHA ŞANSLI OLDUĞUNU BİLİRLER:a01:
Selamun Aleyküm,
Şu "...çocuklarının ise hiçbir zaman babaları kadar şanslı olamayacağını..." kısmı ile ilgili yorumunuzu da alabilir miyim?
Allah'a emanet olun...
cemaldurra, post: 1051805, member: 97374selamun aleyküm,
şu "...çocuklarının ise hiçbir zaman babaları kadar şanslı olamayacağını..." kısmı ile ilgili yorumunuzu da alabilir miyim?
Allah'a emanet olun...
tabikide orası zaten açık ve net çocuklar önce babalarının şansına ulaşabilsinler ki annelerine sıra gelsin
Selamun Aleyküm,
Doğrusu bana göre pek öyle değil ama biraz bekleyelim bakalım başka yorumlayacak kimse çıkacak mı?
Allah'a emanet olun...
Doğrusu bana göre pek öyle değil ama biraz bekleyelim bakalım başka yorumlayacak kimse çıkacak mı?
Allah'a emanet olun...
aleyküm selam
bence bu söz demek oluyor ki
"her kadın kendini eşsiz zanneder ve kocasının şanslı olduğunu...
hatta kendi gibi bir başka kadın daha olmadığını...
o yüzden de çocuklarının kocasından şanssız olduğunu düşünür"
ama tabi bu söze göre öyle
bana göre değil.....
aleyküm selam
bana göre değil.....
deniz yıldızı, post: 1051834, member: 3585"Kadınlar her zaman kocalarının ne kadar şanslı biri olduğunu düşünürlermiş, çocuklarının ise hiçbir zaman babaları kadar şanslı olamayacağını..."
aleyküm selam
bana göre değil.....
Selamun Aleyküm,
:B :G :B
Allah'a emanet olun...
Not: Tabii ki sözüm meclisten dışarıdır...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55752-erkekler-ne-bekler · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.