<b>
Dizayn, post: 1051963, member: 96544Sn. Madman;
Bizde aynı dilek ve temennilerde bulunarak; Sizin sevdiğiniz sözde aydınları sevmek zorunda değiliz. Onları desteklemek zorunda da değiliz. Onların faaliyetlerini beğenmek zorunda da değiliz. Bir zorunluluk söz konusu değildir. Buna düşünce özgürlüğü denir. Sen istersen benim Rabbimi veya Peygamberimi sevme veya sevmesinler. Ama eğer ben Rabbimi ve Peygamberimi seviyorsam, Allah'ın emir ve yasaklarına uyarak hayatımı sürdürmek istiyorsam buna izin verilmelidir. Her ne hikmetse bu laiklik sistemi tam da dini yaşamak isteyen kişilerin önüne servis ediliyor. Ta ki sizin gibi YENİ ÜYE OLMUŞ, UZAK DİYARLARDAN BİZLERE HABER GETİRMİŞ, kişilerin uyguladığı basit bir teoremle karşımıza sunuluyor.
Bakınız; tarih boyunca müslümanlara yapılmayan dalavere oyunu kalmamıştır. En büyük düşman sinsi düşmandır. Alenan düşman zaten kendini ve safını belli eder. AMA HAK'TAN GÖRÜNÜP, BATILINI DESTEKLEYENLER VARYA işte sözüm onlara OYUNLARI BOZULUYOR. inşaallah yakında bir zamanda bunlarında meyvesini alacağız. Bizler her zaman "YA RABBİ, BİZLERE HAK'KI HAK, BATILI BATIL göster" diye dua ediyoruz.
Burada Çağdaşlaşmak, Çağdışı yaşamak değildir. Fakat ne hikmetse öyle bir devire gelmişiz ki, çağdaşız diyen, çağdışı kalıyor. Ters bir işlem var.
109-KAFİRUN:
1 - De ki: Ey kâfirler
2 - Sizin taptıklarınıza ben tapmam.
3 - Siz de benim taptığıma tapıcılar değilsiniz.
4 - Ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim.
5 - Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz.
6 - Sizin dininiz size, benim dinim banadır.
selamün aleyküm...
ellerine sağlık kardeşim...
ama kime ne anlatacaksın ki...
hani bir insan ateistim der yada hırıistiyanın yahudiyim der eyvallah
gelir başımız gözümüz üstüne...
konuşur tartışır gönderirsin..
ama yukarda kırmızıyla vurguladığım yazınızda hitap ettiğiniz kişiler ise aslında hiç kale alıp içeri almamak lazım...
birde benim anlamadığım sıkışınca bu yasaları nedense kendi yasaları tekmiş gibi
ellerine bir madde alıp onun arkasına neden gizleniyordun ki..
bana yasa dan bahsediyor ben yasayı senden iyi bilirim de..
neden o yasa bir tek senin ülkenmiş gibi sadece senin yasalarınmış gibi arkasına geçip konuşuyorsun..
bende Yüce Rabbimizin bakara süresinin bir kaç ayetini sizlerle paylaşmak istedim...
8 - İnsanlardan öyleleri de vardır ki, inanmadıkları halde, "Allah'a ve ahiret gününe inandık." derler.
9 - Allah'ı ve müminleri aldatmaya çalışırlar. Halbuki sırf kendilerini aldatırlar da farkına varmazlar.
10 - Kalplerinde hastalık vardır. Allah da onların hastalığını arttırmıştır. Yalan söylemelerine karşılık onlara elem verici bir azab vardır.
11 - Hem onlara: "Yeryüzünde fesat çıkarmayın." denildiğinde: "Biz ancak ıslah edicileriz." derler.
12 - İyi bilin ki, onlar ortalığı bozanların ta kendileridir, fakat anlamazlar.
13 - Onlara: "İnsanların (müslümanların) inandığı gibi inanın." denilince, "Biz de o beyinsizlerin inandığı gibi mi inanacağız?" derler. İyi bilin ki, asıl beyinsiz kendileridir fakat bilmezler.
14 - Onlar iman edenlere rastladıkları zaman: "İnandık" derler. Fakat şeytanlarıyle yalnız kaldıkları zaman: "Biz, sizinle beraberiz, biz sadece (onlarla) alay ediyoruz." derler.
15 - (Asıl) Allah onlarla alay eder ve taşkınlıkları içinde serserice dolaşmalarına mühlet verir.
16 - İşte onlar o kimselerdir ki, hidayet karşılığında sapıklığı satın aldılar da, ticaretleri kâr etmedi, doğru yolu da bulamadılar.
17 - Onların durumu, bir ateş yakanın durumu gibidir. (Ateş) çevresini aydınlatır aydınlatmaz Allah onların (gözlerinin) nurlarını giderdi ve onları karanlıklar içinde bıraktı, artık görmezler.
18 - (Onlar) sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Artık (hakka) dönmezler.
selam ve dua ile</b>