lütfen okuyun kardeşlerim.
1.310 görüntülenme · 14 yanıt
sevgili kardeşlerim bu sitenin huzurunu bile bile bozmak isteyenler var ALLAH.bunun gibi insanlara hidayet nasip eder inşallah.inşallah doğru yolu bulurlar.ama bu yolu bulmak istemiyorsa bu insanlar kendilerini iyi biliyor onlar sözüm ALLAH ın askerleri çoktur.bilmem anlatabildimmi.kardeşlerim benim tavsiyem bunun gibilere cevap yazmayın muhattap olmayın kardeşlerim.bu mubarek günlerde günaha sokturmaya çalışıyorlar insanları.umarım site yöneticilerimizde ilgileniyordur.selam ve dua ile
RE: lütfen okuyun kardeşlerim.
selamun aleyküm kardeşlerim.sol tarafta bize ulaşın bölümümüzde rahatsız olduğunuz üyelerin isimlerini bize yazabilrsiniz.selam ve dua ile
selamun aleyküm kardeşlerim.sol tarafta bize ulaşın bölümümüzde rahatsız olduğunuz üyelerin isimlerini bize yazabilrsiniz.selam ve dua ile
guler yazdı:
B)B)B)B)B)B)B) hayırlı ramazanlar arkadaşlar..ben buraya yeni üye olduğum için kimlerin saygısız ve seviyesiz konuşmalar yaptığını bilmiyorum,yardımcı olursanız sevinirim..buraya üye olupta sizin gibi insalarla tanışmak beni mutlu etti,hepiniz ALLAH a EMANET OLUN..B)B)B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)B) hayırlı ramazanlar arkadaşlar..ben buraya yeni üye olduğum için kimlerin saygısız ve seviyesiz konuşmalar yaptığını bilmiyorum,yardımcı olursanız sevinirim..buraya üye olupta sizin gibi insalarla tanışmak beni mutlu etti,hepiniz ALLAH a EMANET OLUN..B)B)B)B)B)B)B)
şu an için bana yapılan bir saygısızlık yok.biri vardı gönderildi siteden.diğer kardeşlerimi rahatsız eden varmı bilmiyorum.üyeliğin hayırlı olur inşallah kardeşim.selam ve dua ile.B)
şu an için bana yapılan bir saygısızlık yok.biri vardı gönderildi siteden.diğer kardeşlerimi rahatsız eden varmı bilmiyorum.üyeliğin hayırlı olur inşallah kardeşim.selam ve dua ile.B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5572-lutfen-okuyun-kardeslerim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- KARDEŞLERİM LÜTFEN OKUYUN... Dini sohbet 9 cevap
- Akşam namazına buyrun cemaat(LÜTFEN OKUYUN KARDEŞLERİM) Nasihatler 1 cevap
- lütfen okuyun kardeşlerim Güzel Sözler 3 cevap
- lütfen bunu okuyun ama lütfen Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- lütfen! lütfen! lütfen! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- Anne Duası mutlaka okuyun kardeşlerim Dini Hikayeler 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.