SELÂMÛN ALEYKÛM
Sevgiliye mektup...
6.433 görüntülenme · 39 yanıt
ALLAH razı olsun.Çoook çooook güzel bir mektup olmuş,bu dünyadaki hediyesi güzelmiş.RABBİM gerçek hayattaki ödlünü kat be kat verir inşallah.O bizim içimizi böyle coşturdu ya sende buna vesile odun ya RABBİM gönlünüze göre verir inşallah.....
SELÂMÛN ALEYKÛM
SELÂMÛN ALEYKÛM
hasgül, post: 1106836, member: 90761Ahh Serap'ım naptın be canım, gözyaşları içinde bıraktın beni...
Eline, kalemine, yüreğine sağlık canım benim.
Rabbim seni ve sen gibi peygamber aşkıyla yananları, ahirette yan yana koyup, efendimize s.a.v. komşu eylesin inşallah.
Selametle..
Amin amin ecmain.Allah razı olsun sizlerdende.Muhabbetle kalın kardeşim:)

:a17: Yüce Rabbim sen büyüksün, bu duların yakarışların yüzü suyu hürmetine bizleri affeyle.
Ne kadar içten ne kadar güzel yazmış kardeşim.Emeğine, ellerine, daha da önemlisi yüreğine sağlık.Rabbim cennetlik eylesin inşallah seni.
Selam ve dua ile.
Ne kadar içten ne kadar güzel yazmış kardeşim.Emeğine, ellerine, daha da önemlisi yüreğine sağlık.Rabbim cennetlik eylesin inşallah seni.
Selam ve dua ile.
Firdevs Nisa, post: 1106874, member: 100944ALLAH razı olsun.Çoook çooook güzel bir mektup olmuş,bu dünyadaki hediyesi güzelmiş.RABBİM gerçek hayattaki ödlünü kat be kat verir inşallah.O bizim içimizi böyle coşturdu ya sende buna vesile odun ya RABBİM gönlünüze göre verir inşallah.....
SELÂMÛN ALEYKÛM
Ve aleykum selam kardeşim.amin amin ecmain.Bizlerede nasip etsin böyle güzel yazılar yazmayı inşallah.Muhabetle

Kamuran Can, post: 1110219, member: 78076Allah razı olsun çok güzeldi
rabbim sizdende razı ola güzel kardeşim.muhabbetle:a15:

zamannamaz, post: 1110250, member: 91898:a17: Yüce Rabbim sen büyüksün, bu duların yakarışların yüzü suyu hürmetine bizleri affeyle.
Selam ve dua ile.
Amin amin ecmain inşallah.İnşallah eyler cümlemizide inşallah.sizde okuyup zahmet etmişsiniz.Allah razı olsun.hayırlı kandiller.

aşure, post: 1110363, member: 97643 çok güzel olmuş çok içim bi tuhaf oldu gözlerim doldu yureğine sağlık guzel kardeşım benım nekadar içten nekadar anlamlı yazmışsın allah razı olsun..rabbım efendımıze layık ummet olmayı nasıp etsın bizlere...amin amin
yazan kardeşimiz serap ben yazmadım:)Amin inşallah.Miraç kandiliniz mübarek olsun güzel kardeşim.selametle.

Nevin arkadaşım ben bu mekrubu tabiki serap arkadaşımızın adı altında tanıdığım insanlara yollamayı düşünüyorum.Ama bilemiyorum içim rahat etmedi.Hak hukuk davası beni çok diken üstünde oturtuyo...Serap arkadaşa söylesenizde hakkını helal etse etmiyosada bi bilgim olsunda ona göre hareket edeyim olmaz mı ya....
sağlıcakla kalın.
SELÂMÛN ALEYKÛM
sağlıcakla kalın.
SELÂMÛN ALEYKÛM
Firdevs Nisa, post: 1116224, member: 99221Nevin arkadaşım ben bu mekrubu tabiki serap arkadaşımızın adı altında tanıdığım insanlara yollamayı düşünüyorum.Ama bilemiyorum içim rahat etmedi.Hak hukuk davası beni çok diken üstünde oturtuyo...Serap arkadaşa söylesenizde hakkını helal etse etmiyosada bi bilgim olsunda ona göre hareket edeyim olmaz mı ya....
sağlıcakla kalın.
SELÂMÛN ALEYKÛM
ve aleykum selam söyledim helal olsun dedi.Allaha emanet ol kardeşim

aşure, post: 1110363, member: 97643 çok güzel olmuş çok içim bi tuhaf oldu gözlerim doldu yureğine sağlık guzel kardeşım benım nekadar içten nekadar anlamlı yazmışsın allah razı olsun..rabbım efendımıze layık ummet olmayı nasıp etsın bizlere...amin amin
Amin amin ecmain inşallah.Allahım her hareketimizi ibadet niyetiyle yaptırsın inşallah.Bu size duamdır:).muhabbetle:a15:

gokcennur, post: 1117213, member: 101077efendimize duyulan sevgi,özlem çok samimi sözcüklerle ne kadar da güzel anlatılmış maş.sende burada paylaştığın için allah razı olsun
Önemli değil sevgili kardeşim.sizde okuyup vaktinizi ayırmışınız.Allah razı ola.herkese nasip olmuyor bu güzel duyguları cümlelere dökmek...Selametle kalınız

Firdevs Nisa, post: 1116224, member: 99221Nevin arkadaşım ben bu mekrubu tabiki serap arkadaşımızın adı altında tanıdığım insanlara yollamayı düşünüyorum.Ama bilemiyorum içim rahat etmedi.Hak hukuk davası beni çok diken üstünde oturtuyo...Serap arkadaşa söylesenizde hakkını helal etse etmiyosada bi bilgim olsunda ona göre hareket edeyim olmaz mı ya....
sağlıcakla kalın.
SELÂMÛN ALEYKÛM
güncelleme....
.SukûT., post: 1117324, member: 93094maaşALLAH..
maaşALALH..
yüreğine sağlık olsun küçüğün..
bu nasıl bir aşktır böyle,
yüz kızartıyor,utandırıyor,başı öne eğdiriyor..
yazı bizlere yazık..
ALLAH razı olsun..
Allah sizdende razı ola kardeşim.teşekkür ettim güzel düşünceleriniz için.Muhabbetle.

Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 511
- Ödül
- 113
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
selamün aleyküm.
o kadar çok okuyorumki bu samimi saygı ve edep dolu cümleleri...
her defasında kendimden çok çok geçiyorum.
ne güzel yürek ne güzel aşk...
samimi mektubu ancak gerçek aşk ile yanan yazabilir.
Allah serap kardeşimizden razı olsun ne mutlu kardeşimize.
Allah hepimize nasip etsin böyle yanmayı...
Varlıklar adedince selam ve salat olsun Sana EFENDİM.
selam ve dua ile
selam ve dua ile
mir_erhanselamün aleyküm.
selam ve dua ile
Ve aleykum selam kardeşim.Sizlerdende razı olsun.Negüzel okuyorsunuz içinizde sevgi var demektir.Allaha emanet olun güzel kardeşim.

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55601-sevgiliye-mektup · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- En Sevgiliye Mektup Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 4 cevap
- En sevgiliye mektup Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 4 cevap
- sevgiliye mektup Dini Hikayeler 9 cevap
- Ebedi sevgiliye doğru Gül'ü Tefsir Edebilmek Allah (c.c) Hazretleri 6 cevap
- .::Sevgiliye Hasret Topraklar::. Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 16 cevap
- Dursun Ali Erzincanlı - En Sevgiliye 1 (Direk Download) İlahiler ve Ezgiler 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.