Site üyelerine
7.566 görüntülenme · 40 yanıt
kardelele"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
kardeşlerim sizin için yasını şerif okudum.ve dualar ettim.rabbim kabul etsin.gönlünüzdeki muradı versin.allah yar ve yardımcımız olsun.selametle kalın.
Allah razi olsun canim kardesim:):) cok mutlu oldum ihihhi:):) rabbim sanada 2 cihan saadeti nasip etsin, tum dileklerini gerceklestirsin insallah kat kat ecrini versin.. amin amin amin:a16::a15::a14:
zencefil_1109[ı]vealeyküm selam
rabbim razı olsun kardeşim ne güzel bizleri düşünüp bizler için dua etmen rabbim razı olsun senden rabbim kabul buyursun(aminnnn)[/ı]
biz hak yolunda birlikte yürüyoruz .gönüllerimiz bir,
rabbım bu yoldan ayırmasın.selametle kalın.
gurbetteselamun aleykum kardesim ne kadar guzel ve hayirli bisey yapmissiniz yani birbirimizi tanimadigimiz halde bizim için sure okuyan dualar eden kardeslerimizin olmasi... Iste buna din kardesligi denir
cok saolun
allah razi olsun
selametle kaliniz
bizler dualarımızla ayaktayız.hak yolunda yürüyoruz.allah sizdende razı olsun canım kardeşim.
emine emelallah razı olsun kardeşim.bizi düşünmeniz ne kadar nazik ve ne kadar mutlu edici .
Yaptığımız bütün dualarımız bütün mümin kardeşlerimiz için.
Gönlümüz bir çok şükür rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
amin amin amin
allah razı olsun.selametle kalın.
gülnisaamin kardeşim allah razı olsun
allah kat kat mğkafatını versın
allaha emanet ol
mutlu kal
Allah razı olsun DEĞERLİ HOCAM.SİZİNDE GÜZEL PAYLAŞIMLARINIZDAN DOLAYI RABBIM RAZI OLSUN.SELAMETLE KALIN.
cakdoc, post: 1047386, member: 12898allah razi olsun canim kardesim:):) cok mutlu oldum ihihhi:):) rabbim sanada 2 cihan saadeti nasip etsin, tum dileklerini gerceklestirsin insallah kat kat ecrini versin.. Amin amin amin:a16::a15::a14:
canım kardeşim.ağzına sağlık.allah yar ve yardımcımız olsun.hak yolundan ayırmasın.selametle kalın.
allah (cc) razı olsun kardeşim
allah(cc) tüm gönül muratlarını dergahı izzetinde kabul eylesin
selametle
allah(cc) tüm gönül muratlarını dergahı izzetinde kabul eylesin
selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55598-site-uyelerine · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.