islami bir siteye yakışan bir renk olmuş...benim görüşüm tabi
kardeşim siteye ne oluyor diye sormuşun :) sağolsun yöneticiler en iyisi için çalışıyorlar bunu gayet iyi de başarıyorlar
selametle
7.067 görüntülenme · 55 yanıt
bir_umut, post: 1043015, member: 87927Ben belirttim ama site bu kez tam olmuş
islami bir siteye yakışan bir renk olmuş...benim görüşüm tabi
kardeşim siteye ne oluyor diye sormuşun :) sağolsun yöneticiler en iyisi için çalışıyorlar bunu gayet iyi de başarıyorlar
selametle
gurbette, post: 1043024, member: 47253Selamun Aleykum
evet degerli kardesim bu sekilde daha anlasilir ve sade olmus fikrinizi paylastiginiz için tesekkurler..
"Sitemiz her mübarek gün için ayrı ayrı temalarla karşımıza zaman zaman çıkacaktır." site yöneticimiz de bu sekilde aciklama yaparaktan zaman zaman sitemizin seklinin mubarek zaman dilimleri dikkate alinarak degisecegini soylediler...bizde bu fikre sicak bakiyoruz ALLAH celle celaluhu kolayliklar versin. amin
selametle
bir_umut, post: 1043027, member: 9204aleyküm selam kardeşim...
en büyük teşşekkürü site yöneticileri ve burayı ranklandiren anlam katan üyeler hakediyo galiba
selametle
yun_us25, post: 1043551, member: 97715zaman zaman değişikliklerin olması güzel bence.. tabi herkesim kendince güzeli var. sitenin bu hali de benim güzelim:)
selam dua ve muhabbetle
kalemgençemeği geçenlerden ALLAH razı olsun.hem yeşil rengin insanın gözlerini dinlendirdiği de söyleniyor.
selam ve dua ile........
AY-YAAllah cc razı olsun ne güzel bizler için birşeyler yapıyolar site çok hoş olmuş ama ilahi radyosu süper olmuşşş Rabbim sizlere sıkıntı dert vermesin inşallah selametle..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55335-site-ye-noluyor · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.