istihareye yattınız mı?
bir hafta boyunca istihare namazına devam edin inşALLAH hayırlı birşeyler çıkar.
258.440 görüntülenme · 2.884 yanıt
kalbiminurlandır, post: 1139240, member: 93709İNŞALLAH hayırlısı olur ablam.
istihareye yattınız mı?
bir hafta boyunca istihare namazına devam edin inşALLAH hayırlı birşeyler çıkar.
ayşe-ranacanım ben pek göremem.
zaten oğlum da sürekli uyandığı için öyle net bir uyku olmuyor.
kalbiminurlandırben sizin için yatmak isterim istihareye ama benim başımda da büyük bir sorun var bu konuda.
çok farklı ... bazen korkunç bazen de aptalca rüyalar görüyorum. hem de her gece. sabahları da baş agrısı ile kalkıyorum.
bu yüzden rüyalarıma güvenemiyorum... :a23:
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
mir_erhanesselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh.
Allah celle celalüh sıkıntıda olan tüm ümmeti muahmmed e yardım etsin en hayırlı kapıları en kısa zamanda açıp bizleri ferrahlıklara kavuştursun.
Allah celle celalüh senden razı olsun ablam tam da yerinde olmuş duaların.
şimdi hep sıkıntıları yazıp da burda hem meşguliyet vermek hemde hep şikayetçiymişiz gibi hayatımızdan bir izlenim vermek istemiyorum.
Ama o kadar fazla birikiyor ki an oluyor beyin donuyor ve hiç bir çıkış kapısı yok sonra hemen estağfirullah çekip had allemlerin rabbine olsun diyebiliyoruz.
O yarattıysa bizleri ve allah rızasının olmadığı bir iş yapmamaya gayret ediyorsak en azından minimuma indirebiliyorsak o bizi koruyacak ve inşallah kullarına muhtaç etmeyecektir..
Ayşe ablam senin için dua ediyor ve rabbimizden hayırlı ise nasiplendirmeyi değilse daha hayırlısını nasip etmesini diliyoruz.
Allah celle celalüh yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Selam ve dua ile
sıla1Selamün aleyküm kardeşlerimmm evime geldim hamd olsun Allahıma. sizleri özledim dayanamadım girdim. o kadar güzel bir yolculuktuki böyle bu dünyaya gözlerim kapansın o değerli hak aşıkları sahabelerle kalayım istedim şimdi şaşkınım ev falan tuhaf geliyor. hiç planlamadığımız yerlere gittik istanbulda. dün bu saatlerde sahabelerin arasındaydık. karşımıza çok güzel yerler çıktı otobüste tramvayda gördüğümüz yerlerde indik hep çok değerli şahsiyetleri ziyaret ettik kalpten hissettim onları. sizler içinde hep dua ettim. türbe ve camilerde. havaalanındayken resimlere makinadan defalarca baktım isimlerini tekrar tekrar okudum hayatlarını da bulup okucam inşallah sizlerle de paylaşıcam. çok müze gezdik. geçen gittiğimizde gitmediğimiz yerlere gittik ufkumuz açıldı manevi olarak toparlandık. çok mutluyum. düşününce gözlerim yaşarıyor. hayatımda birçok ilki yaşadım hamd olsun Allahıma. Allahım sizlere de nasip etsin.
ayşe-ranasılacığım hoş geldin.
ben de dün burdasındır diye düşünmüştüm.
sur içindeki ve eyüp sultan tarafındaki sahabeyi kiramları mı ziyaret ettin.
Allah kabul eylesin.
bu arada moderatörlüğün hayırlı olsun.
sıla1Allah hayırlısını nasip etsin ablacım. biz baya gezdik imkanın varsa özellikle dün gittiğimiz bölge çok değerli gitmenizi tavsiye ederim. eyüp sultandan üç durak kadar önce balat hastanesi var orada inip HZ CABİR r.a. sababeden oradan başlayıp feshane bölgesi ve eyüpe kadar birçok türbe var araları yakın. ashabı kiramdan çok var. yürüyerek gittik. eyüp sultanın yakınındaki mezarlıkta ESAD COŞAN HZ. kabri var tevafuk gördük hepsini de. hamd olsun. imkanın olursa gitmeye daha ayrıntılı yazarım isim ve bineceğin yerleri. vs. şimdilik çıkıyorum yorgunum. grş inşallah.
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55272-kuran-i-kerim-ezber-dersimiz · 22.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.