~Leyfunnur~, post: 1093824, member: 93709pardesü olmasada, insALLAH diz üstüne kadar inen uzun bir elbise olabilir, benim yasadigim yerde pek tesettüre ugun pardesü ve sayre kiyafetler bulunmuyor, yakinda Tükiyeme geliyorum ALLAH'in izniyle, orada bakarim insALLAH,
bende de bir gelisme olursa, yazarim sana insALLAH,
birbirimizi tesvik edelim insALLAH...
Gülümse kardesimizin konusunda su ayet-i kerime vardi :
Kadınların ev dışında veya yabancı erkeklerin yanında, normal ev içi elbisesinin üstüne bir dış elbise daha giymeleri gerekir. Bu husustaki âyet-i kerîmede şöyle buyurulur:
"Ey Peygamber! Eşlerine, kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına dış elbiselerinden üstlerine giymelerini söyle. Bu onların tanınıp, kendilerine sarkıntılık edilmemesi için daha uygundur. Allâh çok bağışlayıcı ve çok esirgeyicidir."
(el-Ahzâb, 59)
ALLAH'a emanet ol canim
evet canım bende zaten mutlaka dize kadar bir kap giyiyorum
ama yinede pantolon olunca insan rahatsız oluyor
evet elmasın yazdıklarını okudum
Rabbim banada nasip eder inşallah
selam ve dua ile...
NDYZLF, post: 1093866, member: 80887Selamün Aleyküm
Kısa bir süre aranızda olamadım.
Ezber yapan bütün kardeşlerim geçmiş kandilinizi kutluyorum. Üç aylar inşallah hepimize hayırlı olsun .
Dualarınız için Allah razı olsun..Hayırlısıyla oğlum da iyileşti. Dün de mevlit okundu evimde çok güzeldi.Allah kabul etsin.
Dua eden bütün kardeşlerimden Allah razı olsun.
Allah herkese çocuklarının mürvetini görmesini nasip etsin..Olmayanlara da hayırlı evlat versin..
Sıla Ablacım ben Kadir süresini biliyordum. Ezberimde geri kalmadım çok şükür. Ezber yapan kardeşlerime de Allah zihin açıklığı versin..
Selam ve dua ile...
aleyküm selam kardeşim hoşgeldin
amiinn allah senden de razı olsun
Rabbim okunan mevlidi kabul etsin inşallah
selam ve dua ile...