Kuran-ı Kerim ezber dersimiz

258.501 görüntülenme · 2.884 yanıt

Paylaş:
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Hüzünlü, post: 1066353, member: 79773İyi olmanıza sevindim. Ben de iyiyim hamd olsun. İşlerim de yoğun olmakla birlikte idare ediyorum. Arada buraya giriyorum. Kendinize dikkat edin lutfen. Eren iyidir inşallah. Tatilin keyfini çıkartıyor galiba. Evet bende seviniyorum ezberlediğim için. İyi ki varsınız. Sizin sayenizde bilgi dağarcığımız gelişti. Hem de bilmediğimiz dua ve süreleri ezberledik, ezberliyoruz. Allah mükafatını size kat kat versin inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun. Selam ve dua ile.

iyileştim derken şimdi de düştüm ayağımı burktum. bu seferki hafif ama. :) geçen düştüğümde üstüne bile basamamıştım. ya düşüyorum ya ayağımı bir yere çarpıyorum biraz sakarım :) biri bitmeden başka bişey başlıyor Allahım beterinden korusun çekebileceğimiz kadarını versin. oğlan iyi hamd olsun. dışarı çıkardım gezdirdim. bütün gün birlikteyiz. Allah senin de işlerine kolaylıklar versin işin zor. amin kardeşim cümlemize de inşallah. amin. selametle kal.
EFRUZ AFİF

EFRUZ AFİF

Kıdemli Üye · 208 mesaj

s.a arkadaşlar geçmiş olsun sıla ablacıgım..
ben bugün memlekete gidiyorum (dogum için)inşallah. bir aydan fazlla kalacagım . dualarınızda beni unutmayın rabbim hayırlısı ile saglıklı bir şekilde yavrumu kucagıma versin:a45: inşallah...,
elimden geldigince ezberlere devam edecegim internet buldukça slm veririm sizlere :a21:
hepinizi rabbime emanet ediyorum.rabbim yar ve yardımcınız olsun.selam ve dua ile...:a16:
-Burcu-

-Burcu-

Mübarek Üye · 2.493 mesaj

selamun aleykum arkadaşlar dun gece konuyu başlattıgım için haber veremedim
Afranur ablamız için salatı tefricye okuyoruz
Almak isteyen olursa hanife ablanın tefriciyeler konusundadır
hayırlı gunler
ayşe-rana

ayşe-rana

Mübarek Üye · 1.732 mesaj

EFRUZ AFİF, post: 1067197, member: 96895s.a arkadaşlar geçmiş olsun sıla ablacıgım..
ben bugün memlekete gidiyorum (dogum için)inşallah. bir aydan fazlla kalacagım . dualarınızda beni unutmayın rabbim hayırlısı ile saglıklı bir şekilde yavrumu kucagıma versin:a45: inşallah...,
elimden geldigince ezberlere devam edecegim internet buldukça slm veririm sizlere :a21:
hepinizi rabbime emanet ediyorum.rabbim yar ve yardımcınız olsun.selam ve dua ile...:a16:

aleyküm selam canım,inşALLAH kolaylıkla ve sağlıkla yavrucağına kavuşursun.
dualarımda olacaksın inşALLAH.şimdi ne kadar heyecanlısındır.
Rabbim hayırlı,akılı,fikirli,uslu bir yavrucak eylesin.
hayırlı bir şekilde biyütmeyi nasip eylesin.
ilk kez anne olacaksın sanırım.
şimdiden tebrik ederim canım.:a12:
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşALLAH.

her zorlukda bir kolaylık vardır biliyorsun:)
ayşe-rana

ayşe-rana

-Burcu-, post: 1067215, member: 69962selamun aleykum arkadaşlar dun gece konuyu başlattıgım için haber veremedim
Afranur ablamız için salatı tefricye okuyoruz
Almak isteyen olursa hanife ablanın tefriciyeler konusundadır
hayırlı gunler

aleyküm selam çok iyi düşünmüşsün canım.
Allah razı olsun
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

EFRUZ AFİF, post: 1067197, member: 96895s.a arkadaşlar geçmiş olsun sıla ablacıgım..

aleyküm selam sağol canım. aa sen hamileydin değil mi bak hamilenin duası kabul olurmuş bana da dua et tamam mı? içinde bulunduğum durumdan Rabbim feraha çıkarsın. inşallah doğumun çok kolay olur. elemeşrahlekeyi oku bol bol ben de okurum aklıma geldikçe senin için. doğumun günü belli mi o gün daha fazla dua edelim?? inşallah canım hayırlı yolculuklar Allah a emanet olun ikinizde.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Selamün aleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar. bugün iki iyi haber aldık. efruz afif kardeşimiz doğum yapacakmış bebiş geliyooor akınkaradağ yani asiye kardeşimizde ayın 29 unda evlenecekmiş.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

euzubillehimineşşeydanirracim
bismillehirrahmanirrahim

İNŞİRAH SURESİ(elemneşrahleke)

Mekke döneminde inmiştir. 8 âyettir. İnşirah, açılmak, genişlemek demektir
1.(Ey Muhammed!) Senin göğsünü açıp genişletmedik mi? 2, 3.Belini büken yükünü üzerinden kaldırmadık mı? 4.Senin şânını yükseltmedik mi? 5.Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır. 6.Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır. 7.Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul. 8.Ancak Rabbine yönel ve yalvar
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

ezberler nasıl gidiyor?
EFRUZ AFİF

EFRUZ AFİF

Kıdemli Üye · 208 mesaj

sıla1, post: 1067292, member: 99340aleyküm selam sağol canım. aa sen hamileydin değil mi bak hamilenin duası kabul olurmuş bana da dua et tamam mı? içinde bulunduğum durumdan Rabbim feraha çıkarsın. inşallah doğumun çok kolay olur. elemeşrahlekeyi oku bol bol ben de okurum aklıma geldikçe senin için. doğumun günü belli mi o gün daha fazla dua edelim?? inşallah canım hayırlı yolculuklar Allah a emanet olun ikinizde.

allah razı olsun inşallah tabi ablacıgım dualarımda artık sizlerde varsınız.doktorun söyledigine göre 29 hazıran ama belli olmaz tabi allah bilir artık hangi gün olacagını.
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

esselamün aleyküm.
evet ablam Hamd olsun Rabbimize güzel haberlerle sevindik mübarek cuma gününde.
Mevlamız hepsinin yar ve yardımcısı olsun inşallah dualarımız kardeşlerimizle.

ezberimiz çok iyi hamd olsun inşirah süresi ile diğer duaları pekiştirdik.
yani ben yeni bir dua ya hazırım inşallah.tabi ufak takıntılarımız var onlarda zamanla geçecektir inşallah

cumanız mübarek dua ve ibadetleriniz kabul olsun inşallah
selam ve dua ile
su_sıla

su_sıla

Kıdemli Üye · 291 mesaj

Hayırlı cumalar inşallah hepiniz iyisinizdir
Sılacıgım sen nasılsın
dualar bildigim dualar oldugu için yetişebiliyorum
inşallah bilmediklerime gelene kadar kardeşimin kemoterapisi bitiçek
allahın izniyle pazertesi son kemoterapi allah kısmet ederse
hepinize hayırlı cumalar
ayşe-rana

ayşe-rana

su_sıla, post: 1067336, member: 95670Hayırlı cumalar inşallah hepiniz iyisinizdir
Sılacıgım sen nasılsın
dualar bildigim dualar oldugu için yetişebiliyorum
inşallah bilmediklerime gelene kadar kardeşimin kemoterapisi bitiçek
allahın izniyle pazertesi son kemoterapi allah kısmet ederse
hepinize hayırlı cumalar

Allah hayırlısıyla kurtarsın inşALLAH.
ayşe-rana

ayşe-rana

sıla1, post: 1067296, member: 77577Selamün aleyküm arkadaşlar hayırlı cumalar. bugün iki iyi haber aldık. efruz afif kardeşimiz doğum yapacakmış bebiş geliyooor akınkaradağ yani asiye kardeşimizde ayın 29 unda evlenecekmiş.

asiye kardeşimiz kim?
mine35

mine35

Kıdemli Üye · 270 mesaj

Selamların en güzeliyle Hepinize hayırlı Cumalar arkadaşlar ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

EFRUZ AFİF, post: 1067314, member: 97041allah razı olsun inşallah tabi ablacıgım dualarımda artık sizlerde varsınız.doktorun söyledigine göre 29 hazıran ama belli olmaz tabi allah bilir artık hangi gün olacagını.

anladım canım normal olacak galiba inşallah hayırlı doğumlar olur.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

mir_erhan, post: 1067322, member: 16903esselamün aleyküm.
evet ablam Hamd olsun Rabbimize güzel haberlerle sevindik mübarek cuma gününde.
Mevlamız hepsinin yar ve yardımcısı olsun inşallah dualarımız kardeşlerimizle.

ezberimiz çok iyi hamd olsun inşirah süresi ile diğer duaları pekiştirdik.
yani ben yeni bir dua ya hazırım inşallah.tabi ufak takıntılarımız var onlarda zamanla geçecektir inşallah

cumanız mübarek dua ve ibadetleriniz kabul olsun inşallah
selam ve dua ile

aleyküm selam amin tamam sevindim ezberin olduğuna diğer arkadaşlarda haber versinler. yarın koyalım yeni dersimizi inşallah.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

ayşe-rana, post: 1067378, member: 96895asiye kardeşimiz kim?

asiye akınkaradağ nickli 1,5 yıldır hatimlerden hafız kardeşimiz. ve hafız hocası Allah ondan razı olsun.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

mine35, post: 1067384, member: 43394Selamların en güzeliyle Hepinize hayırlı Cumalar arkadaşlar ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...

hayırlı cumalar canım amiin.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

sıla1, post: 1067443, member: 73307aleyküm selam amin tamam sevindim ezberin olduğuna diğer arkadaşlarda haber versinler. yarın koyalım yeni dersimizi inşallah.

ablam benim ezberimde tamam diğer kardeşlerimiz için de uygunsa yeni derse hazırım inşallah
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.