Kuran-ı Kerim ezber dersimiz

258.506 görüntülenme · 2.884 yanıt

Paylaş:
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

serranur27bende katılırım,ablacım,bizleri unuttuklarımızı hatırlatacagın için Rabbim senden razı olsun,sagolasın...

çok sevinirim serranurcum katılırsan. amin canım inşallah önce ezber sonra devamlı tekrarla bu sefer unutmıcaz sure ve ayetleri. hepberaber başarıcaz.
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

selamun aleyküm abla hayırlı cumalar benide alırsanız aranıza bende katılıp kendimi yetiştirmek istiyorum...ne kadar şey bilsemde islam konusunda hep eksiğim ......bende katılmak istiyorum alırsanız.....selametle
imported_mine_

imported_mine_

Kıdemli Üye · 368 mesaj

s.a sıla ablam nasılsın..çok güzel bi konuya değinmişsin en çokistediğim şeydi ezber yapmak inşallah katılırım..babaannemi kaybettik inşallah o zamana kadar toparlanır başlarım..
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

can kırıkları, post: 1041052, member: 96895selamun aleyküm abla hayırlı cumalar benide alırsanız aranıza bende katılıp kendimi yetiştirmek istiyorum...ne kadar şey bilsemde islam konusunda hep eksiğim ......bende katılmak istiyorum alırsanız.....selametle

aleyküm selam tatlım hayırlı cumalar. inşallah canım bak esmaül hüsna ve hadis konularımız çok güzel orlara da bir gözat. zamanla eksikleri tamamlıcaz inşallah. güzel konular var birbirimzi haberdar edelim. selametle.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

mine_, post: 1041056, member: 3585s.a sıla ablam nasılsın..çok güzel bi konuya değinmişsin en çokistediğim şeydi ezber yapmak inşallah katılırım..babaannemi kaybettik inşallah o zamana kadar toparlanır başlarım..

aleyküm selam canım az önce konuna girdim tevafuk sen de buraya yazıyormuşsun okudum babaanneni kaybetmişsin başınız sağolsun canım.
ya mucib

ya mucib

Mübarek Üye · 1.037 mesaj

selamun aleyküm ablacımm çok güzell bir ders olmuş yine ALLAH razı olsun senden ben ancak sınavdan sonra katılabilirimm şimdi başlarsam gereken önemi verememekten korkuyorummm:(
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

ya mucib, post: 1041131, member: 60957selamun aleyküm ablacımm çok güzell bir ders olmuş yine ALLAH razı olsun senden ben ancak sınavdan sonra katılabilirimm şimdi başlarsam gereken önemi verememekten korkuyorummm:(

aleyküm selam ablacım. bir ay var değil mi canım bu forum Allah nasip ederse bir aydan uzun sürecek. sınavdan sonra yetişirsin. zaten birbirine bağlı değil sureler. farklı farklı. sınavdan sonra beklerim canım.
-Burcu-

-Burcu-

Mübarek Üye · 2.493 mesaj

canım bende katılmak isterim ama korkuyorum hadis dersleri gibi kalırsa yarım diye
: ( onların cıktısını aldım İnşallah kaldıgım yerden devam edeceğim bitirmeyi cok istyorum
imported_mine_

imported_mine_

Kıdemli Üye · 368 mesaj

sıla1, post: 1041073, member: 82164aleyküm selam canım az önce konuna girdim tevafuk sen de buraya yazıyormuşsun okudum babaanneni kaybetmişsin başınız sağolsun canım.

allah razı olsun sıla ablacım..
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

mine_, post: 1041056, member: 3585s.a sıla ablam nasılsın..çok güzel bi konuya değinmişsin en çokistediğim şeydi ezber yapmak inşallah katılırım..babaannemi kaybettik inşallah o zamana kadar toparlanır başlarım..

mine kardeşim duymadım kusura bakma yeni gördüm..
başınız sağolsun..
Rabbimiz rahmetilye sevindir sin inşallah mekanı cennet olsun inşallah
YaralıGönül

YaralıGönül

Mübarek Üye · 1.053 mesaj

Selamün Aleyküm kardeşim.
Allah nasip ederse bende varım inşallah.
Allah hayrınızı kabul eylesin inşallah.
selam ve dua ile...
gurbette

gurbette

Mübarek Üye · 2.850 mesaj

sıla1, post: 1039920, member: 98612
Selamün aleyküm Allah(celle celalühü), Peygamber(sallallahü aleyhi ve sellem), Kuran-ı Kerim sevdalısı kardeşlerim. yeni hayırlı bir işi daha Allahın adıyla başlatmak istiyorum sizin ulvi duygularınıza öğrenme isteğinize güvenerek. Allahım bu hayırlı yolda hepimize yardımcı olsun. sonunu hayırla görmeyi nasip etsin.

başlangıç tarihimiz: 18 mayıs pzt
ezberi yapılacaklar:elif lam mim- vedduhadan aşağısı-yasin-tebareke-amme-Kurandan bazı seçme ayetler-(şifa-nazar-dua ayetleri gibi)
ve ezberin devamı sizlere bağlı

Vealeykumselam kardesim cok dogru ve ihtiyacimiz olan bir konu daha
baslatmissiniz Allah Azze ce Celle sizden razi olsun bende acizane katilmayi istiyorum.. bildigimiz sureler ama bu vesileyle yeniden tekrar etmis oluruz insaALLAH..
Selametle
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

burcum82, post: 1041345, member: 73307canım bende katılmak isterim ama korkuyorum hadis dersleri gibi kalırsa yarım diye
: ( onların cıktısını aldım İnşallah kaldıgım yerden devam edeceğim bitirmeyi cok istyorum

canım hadisleri tekrar ediyoruz ya ona katıl tekrar ederken sen de ezberlersin. bu sureleri de ezberlemen şart değil hangi suredeysek onu bolca okursun. okuman hızlanır. sonra zaten tekrarlar yapıcaz yine o zaman ezberlersin.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

mine_, post: 1041413, member: 93376allah razı olsun sıla ablacım..

amin canım inşallah.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

fotocuSelamün Aleyküm kardeşim.
Allah nasip ederse bende varım inşallah.
Allah hayrınızı kabul eylesin inşallah.
selam ve dua ile...

aleyküm selam kardeşim amin inşallah sizin de bu çabanızın karşılığını Rabbim versin. pzt görüşürüz o zaman.
nakrofen

nakrofen

Üye · 11 mesaj

allah razı olsun çok güzel bir olaya değinmişsiniz, bende katılmayı çok isterim. 6 Hazirandan sonra aranızdayım = )
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

gurbette, post: 1041449, member: 48192Vealeykumselam kardesim cok dogru ve ihtiyacimiz olan bir konu daha
baslatmissiniz Allah Azze ce Celle sizden razi olsun bende acizane katilmayi istiyorum.. bildigimiz sureler ama bu vesileyle yeniden tekrar etmis oluruz insaALLAH..
Selametle

amin kardeşim evet inşallah tekrar edicez çok güzel böyle toplanıp hayırlı işler için uğraşmak. inşallah kardeşim. selametle kal.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

nakrofen, post: 1041624, member: 98967allah razı olsun çok güzel bir olaya değinmişsiniz, bende katılmayı çok isterim. 6 Hazirandan sonra aranızdayım = )

amin kardeşim hoşgeldiniz sizinde mi sınavınız var?
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

ablacım başladımı ne zaman başlıyor??
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

>AYLİN<, post: 1042235, member: 59734ablacım başladımı ne zaman başlıyor??

pzt canım yarından sonra. elif lam mim den başlatmayı düşünüyorum nasipse. fatihanın yanındaki bakara suresinin başlangıcı biliyorsundur. okumaya başlayabilirsiniz.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.