sıla1aleyküm selam hayırlı sabahlar amin amin amin ağzına sağlık canım Allah razı olsun senden rahatlatıyor dualarınn beni. Allahım seninde günahlarını affetsin inşallah.
canım hamd olsun iyiyim geçen haftaya göre daha iyi dün dr a gittim biraz acıyor kuruluk var gibiydi. harfleri okutttu ben de okudum tabi görmende sorun yok dedi. zaten tek harf olarak okumakta birşey yokta birçok harf bir araya gelince rahatsızlık veriyor. damla verdi sadece nemlendirmek içinmiş. ben de fazla bigisayarın başında bulunmamaya çalışıyrum. beyaz zemin ya rahatsız ediyor yazılar. damla bitince geçmezse eğer başka bir yere gidicem göz önemli ben ne kadar da ihmal etsem de. sen nasılsın canım gözlerin nasıl sen de epey okumuşsun mesleğin gereği de gözlerini yoruyorsun.
Selamün Aleyküm, hayırlı sabahlar, gününüz aydın olsun, günleriniz sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, afiyet içinde, mutlu, huzurlu, bereketli geçsin, işleriniz rast gitsin, kolay gelsin, yuvanızdan sevgi eksik olmasın inşallah..Allah yar ve yardımcınız olsun. Yaptığınız ibadetler ve dualar kabul olsun, Rabbim hepinizi tüm kötülüklerden, şerden, beladan korusun inşallah. Hayırlı Cumalar...
Sıla'cığım, evet bilgisayar gözleri yoruyor ve kurutuyor. Dikkat etmek ve arada gözleri dinlendirmek gerek. Çok fazla ekrana bakmamaya çalış. Baş ağrısı varsa Astigmatına da baksınlar. Ben iyiyim hamd olsun. Allah razı olsun. Evet, benim de gözlerim bozuk. Zaman zaman rahatsızlık veriyor. Benim için doğal, bilgisayarın başında çok vakit geçiriyorum. Ekrana bakarken gözler kuruduğu için sık sık gözlerini kırpıştırman iyi gelebilir. Allah şifa versin Sıla'm. Eren'de iyidir inşallah. Allah ezberini kolaylaştırsın, zihin açıklığı versin hepimize. Hayırlı günler....