sıla1, post: 1236781, member: 93841aleyküm selam hayırlı sabahlar amin amin amin inşallah Allahım önümüzdeki kapalı kapıları açsın. iyilerle karşılaştırsın tüm art niyetli insanlardan bizleri korusun.
hamd olsun canım sağlık açısından bir sıkıntım yok. oruçlara devam ediyorum kazalarım var. her gün tutuyorum sanki ramazan ayı gibi. bir abla atmış gün tutuyormuş keffaret orucu o tutuyorsa ben de kazalarımı bu şekilde tutabilirim diye düşündüm. inşallah bu yıl bitirmek istiyorum bakalım artık. eren de öksürüyor işte bronşit gibi sanki ama onda ateşte oluyor dr a da götürmedim okula gidiyor geliyor bildiğin gibi evde sıkılıyor tabi açevin zepleri varya zihinsel eğitim programı fotokopiler onları yapıyoruz seviyor. benim ingilizce iyi gidiyor haftada iki tane yemek tarifi çeviriyorum kelimeleri çıkarıyorum. sağolsun büşra buluyor hataları düzeltiyor. o da senin gibi böyle netten tanıştığım bir arkadaşım üç yılın içinde Allah razı olsun sizlerden. onun dışında hatimlerde yeni düzenlemeler düşünülüyor yani ya bitecek ya da değişik şekilde devam edecek. senin önerin var mı? sen nasılsın? okul nasıl tatilde gidiyor musunuz siz okula?
Dualarına amin diyorum. Allah razı olsun. Rabbim sağlığını daha da iyi etsin sıkıntı, dert göstermesin inşallah. Tuttuğun oruçları da Allahım kabul etsin. Tutmanı kolaylaştırsın. Gündüzler kısa iken tutulması daha iyi oluyor da her gün tutmak seni yormaz inşallah. Kendine de iyi bakmalısın. Ben de oruç tutacağım vakit Pazartesi Perşembe günleri tutuyorum. Oruç tutmayı çok seviyorum. Bu hafta üşütmüştüm, boğazım çok yanıyordu o yüzden tutamadım.
İnşallah haftaya tutabilirim. Eren'ciğime de geçmiş olsun. Canım benim ya. İştahı nasıl oldu acaba? Eğer yemek yerse onu daha çok seveceğimi ona söylermisin. Onunla yemek yarışı yapacam. Kim daha çok şey yerse birinci olacak. :a15:
İngilizce yi devam ettirmene sevindim. Ne güzel ek bir uğraş. Arkadaşından da Allah razı olsun. Allah devamını getirsin, zihin açıklığı versin inşallah.
Ben de biraz üşütme dışında iyiyim çok şükür. Üniversitelerde çalışanlara tatil olmuyor, çalışmalarımız sadece öğrencilere yönelik olmadığı için, öğrenci olsun olmasın mesaimiz devam ediyor, sadece biraz daha sakin oluyor. Hatimlerde yeni düzenlemeler derken pek anlamadım yani sen mi istiyorsun değişikliği. Okuma konusunda yavaş olduğum için benim katkım pek olamıyor ama, duasına katılmak bile iyi oluyor. Neyse sen neye karar verirsen doğru olacağına eminim.
Rabbim kolaylıklar versin, ufkumuzu genişletsin. Allaha emanet ol. Selam ve dua ile. Hayırlı günler..