erva42, post: 1052707, member: 54443teşekkür ederim bilgiler için ilk 5 ayet ezberimde benim için de tekrar olacak artık...
rica eder,im kardeşim.
selametle....
258.503 görüntülenme · 2.884 yanıt
erva42, post: 1052707, member: 54443teşekkür ederim bilgiler için ilk 5 ayet ezberimde benim için de tekrar olacak artık...
erva42, post: 1052694, member: 88552çok teşekkür ederim yaa cok isterim katılmayı degerli hocamız kimdir ne ile baslıyoruz peki çok sevindim yaa bu siteyi bulduguma
EFRUZ AFİFs.a arkadaşlar bende geldim aranıza .ilk dersi ezberdim ikinciyi sonra telafi edecegim artık .yarın üçüncü ders başlıyo galiba bende oradan devam ederim sizinle artık....
EFRUZ AFİFs.a arkadaşlar bende geldim aranıza .ilk dersi ezberdim ikinciyi sonra telafi edecegim artık .yarın üçüncü ders başlıyo galiba bende oradan devam ederim sizinle artık....
sıla1 yok daha ikinci dersi bitiren yok şu anda iki gün daha sürebilir. 163-164.ayetler bakara suresi. ikinci ayet uzun biraz uğraştırdı ama olacak inşallah. tamam kardeşim istediğini ezberleyebilirsin. teşekkürler. :a35:
deniz yıldızıevet ablam ya henüz bende ezberleyemedim daha doğrusu fırsat olmadı haftasonu falan derken...
3 sene önce kuran kursunda günde 1 sayfa ezberlediğim olurdu
şimdi 2 ayeti ezberleyemedim:a11::a43:
ama inşallah yarına ezberlerim:)
selametle...
sıla1aleyküm selam kardeşlerim
fotocu kardeşim yasini şerif mülk ve ammede var inşallah
minecim hafta sonu yoğun geçiyor hep olsun telafi edicez.
tek dileğim sevindim seni aramızda görmekten hoşgeldin
ben yatıyorum ölüyorum yorgunluktan uykusuzluktan gece de kalkmak istiyorum kalkabilirsem sahur yapmak istiyorum inşallah dua edin kalkayım yarın oruç tutayım. grş
Allaha emanet olun.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55272-kuran-i-kerim-ezber-dersimiz · 23.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.