sıla1aleyküm selam canım dualarına aminnnn.
canım geçen gün değinmiştin 11 aralık benim için önemli bir gün o yüzden hatime katıldım diye ben de buraya yazmayı düşünmüştüm senin yazman daha iyi olmuş. bugün 6 000 tevhid okudum Macit amcama hediyem olsun inşallah mekanı cennet olsun. bizler belki onları görsek imrenirdik inşallah öyle durumlardadırlar kabirleri cennet bahçelerinden bir bahçedir.
Selamün Aleyküm, gününüz aydın olsun, günleriniz sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, afiyet içinde, mutlu, huzurlu geçsin, işleriniz rast gitsin, kolay gelsin, yuvanızdan sevgi eksik olmasın inşallah..Allah yar ve yardımcınız olsun. Yaptığınız ibadetler ve dualar kabul olsun inşallah. Hayırlı Cumalar....
Sıla'cığım, Amin Amin Amin. Okuduklarını Allah kabul etsin inşallah. Çok düşüncelisin, çok naziksin. Allah binlerce kez razı olsun senden. Çok sağol, iyi ki varsın ve seni tanımışım. Bana güç verdin, kuvvet verdin. Ben de tüm okuduklarımı her gün olduğu gibi bu gün de Ali amcama hediye ediyorum. Artık babamın adını andığım an Ali amcayı da anmadan edemiyorum. 70 bin kelime-i tevhidi biraz sonra tamamlayıp, hediye gönderecem onlara inşallah. Allah kabul etsin, haberdar etsin, kabirleri cennet bahçesi olsun inşallah. Allahım hiç bir zaman unutturmasın. Rabbim seni hiçbir zaman sıkıntıda bırakmasın. Sağlık, afiyet versin. Allahım yuvanı huzur, mutluluk ve bereketle doldursun, her daim yar ve yardımcın olsun inşallah. Hayırlı günler dilerim. Selam ve dua ile...