sıla1canım internetini hızlandırmak için bişeyler yapabilirsin galiba. veya bilgisayarını hızlandırmak için sen daha iyi bilirsin uzmanlık alanın :)
bayramda bitti inşallah canım amin amin inşallah.
inşallah teyzesi biraz önce gönderdim onu Allaha emanet. Allahım seninde günahlarını affetsin. iyi insanlarla karşılaştırsın. sen de Allaha emanet ol. selametle kal.
Selamün Aleyküm, gününüz aydın olsun, günleriniz sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, afiyet içinde, mutlu, huzurlu geçsin, işleriniz rast gitsin, kolay gelsin, yuvanızdan sevgi eksik olmasın inşallah..Allah yar ve yardımcınız olsun. Yaptığınız ibadetler ve dualar kabul olsun inşallah.
Evet interneti evde pek kullanmadığım için üstüne düşmüyorum. Hızının yavaş olma nedenini biliyorum. Evimiz tripleks ve internet bağlantısı en üst katta. Benim odamda en alt katta olduğu için bağlamtım bu yüzden yavaşlıyor. Ben de üst kata pek çıkmıyorum. İş yerimde devamlı bilgisayarla haşır neşir olduğum için aslında evde kullanmak istemiyorum. Gözlerim yoruluyor artık. Evde sadece sizlerle görüşmek için internete giriyorum.
Amin, inşallah. Hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsım. Rabbim Eren'e bol iştah versin, güçlü, kuvvetli bir çocuk olsun inşallah. Okuluna severek gitsin, zihin açıklığı versin Rabbim.
Ezber yapan arkadaşlarıma da Allah zihin açıklığı versin inşallah. Hayırlı günler.. Selam ve dua ile..