Sizden sonra geleni tahmin etme
285.446 görüntülenme · 4.632 yanıt
gizli aşık, post: 1073334, member: 12898arkadaşlar tanışma köşesindeki konuma fikirlerinizi ve bilgilernzi beklyrum
ben okudum evet sevebilirsiniz bu suç değil ama karşınızdaki kişi istemiyosa zorlayamassınız sonuçta siz sevyosunuz die karşınızdkide sizi sevmek zorunda değil...
gizli aşık, post: 1073346, member: 31574tamm ya ne kızıyon şakaydı sadece siz birbinize ne ağır şakalr kaldırdnz bnmkimi ağır bastı
tamam işte sende diyosun ya siz birbirinize şakalar yapıyorsunuz diye
işte bu da bir şakaydı:a24:
tamam haklısın ama ben ne yapcam onu blmiyorum çünkü kendisini doğru düzgn grmediğim halde rüyalarımda
deniz yıldızı, post: 1073363, member: 73307yaşını öğrenebilir miyim kardeşim (sakıncası yoksa)
ona göre bir yorum yapcam da
bumuydu yani:a09:
gizli aşık kardeşim zorlamanın bi alemi yok ki sen demişsin daha görmedim bile die nasıl bu kadar tutuldun anlayamadım neyse ALLAH yardımcın olsun....
kim olduğun ortada doğru yada yanlış senin takıntının bu siteyle alakalı oldugunu düşünüyorum....
yooooooook arkadaşlar bu siteye daha önce kayıt olmadım hem sevdiğim kişi burda olsa nasıl cesaret edip buraya gelebilirm
bana karşı çok sert kendileri
gizli aşık, post: 1073385, member: 73307yooooooook arkadaşlar bu siteye daha önce kayıt olmadım hem sevdiğim kişi burda olsa nasıl cesaret edip buraya gelebilirm
hiç inandırıcı değilsin kardeşim...
nedemek istediğinizi anlamıyorum ama ben bu siteye akıl aramaya ne yapmm gerektiği hakkında bilgi almaya geldim çünkü daha yeni dine döndüm
huzurpınarı, post: 1073389, member: 48192hiç inandırıcı değilsin kardeşim...
inanmakta zorunlu değilsin kardeşim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55257-sizden-sonra-geleni-tahmin-etme · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.