Sizden sonra geleni tahmin etme
285.729 görüntülenme · 4.632 yanıt
Bende iyiyim çok şükür canım.bugün üç buçuktamı olacaktık kardeş
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
Burada olacaksın değilmi:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
Hoşgeldin mervecim.
hayal_8100, post: 1067398, member: 54443Burada olacaksın değilmi:)
allah izin verirse inşallah burda olcam
mervenur1, post: 1067404, member: 71287selamün aleyküm bende geldimmmmmm
aleyküm selam canım hoşgeldin
burak_55
Enes İbni Malik (Radıyallahu anh) dan rivayet edildiğine göre, Rasülullah (Sallallahu aleyhi ve sellem)efendimiz şöyle buyurdu: “Her kim Cuma günü ikindiden sonra, yetmiş kere istiğfar ederse, Allahu Teala onun yetmiş senelik günahlarını bağışlar.” (Deylemi Müsnedül Firdevs: 3/561,’No: 5760)
Allah razı olsun kardeşim senın ve tüm müslüman aleminin cuması mübarek olsun
Sağol kardeşim.hepinizin cuması mübarek olsun bu arada.benden sonra merve sultan gelirmi:)
Davet etmesende senden sonra ben gelirim:)benden sonrada mervenur gelsin mi:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55257-sizden-sonra-geleni-tahmin-etme · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.