Sizden sonra geleni tahmin etme
285.967 görüntülenme · 4.632 yanıt
mervecim tabikide rahatsız değilim seni sevdiğim için kızdırmaya çalışıyorum takılıyorum sana:(
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
ha şöyle ablayı üzme taş olursun valla:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
Gelip böyle ortalığı kaynaştırıyorsun.şenlendiriyorsun.senszi olmuyor yani:)
Tabiki sevil kardeş hoş geldin
hayal_8100Gelip böyle ortalığı kaynaştırıyorsun.şenlendiriyorsun.senszi olmuyor yani:)
teşekkür ederim (ablacım)
eğer istersen gerçekten abla diyebilirim
ya net bişey demeyince kafam karışıyor
sana ne diycemi bilemiyorum
Istediğini de canım benim.içinden geldiği gibi davran
TRHACKERmerve takıldın konuya ya şaka yapmış zeynep
ama olsun ben ikizler burcuyum ve inatçıyııımmm:a31:
yani bana kesin birşey söyleyin ve o konuda şaka yapmaın:a21:
yaa napıım valla tuhaf oldum kesin birşey söylenmeyince:a11:
selamün aleyküm ben geldim
nasılsınız
nasılsınız
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55257-sizden-sonra-geleni-tahmin-etme · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.