Sizden sonra geleni tahmin etme
286.044 görüntülenme · 4.632 yanıt
çok yeniyim tanımıyorum herhalde biri hüdanın izni ile gelir ama kim büyük ihtimal sen gelirsin:D:D:D:D:D
ben geldim
benden sonra trhacker gelsin
benden sonra trhacker gelsin
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
s.a.nasılsın mervecim unutmadıysan senden sonra ben geldim.benden sonrada sen gelirsin sanırım:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
sağol canım bende iyiyim seni gördüğüme sevindim.ilk seninle tanıştım ve benden sonrada sen geleceksin:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
evet canım ben 27 yaşında hukuk sekreteriyim.kayseride ikamet ediyorum.hayatla cebelleşiyorum sırf benden sonra sen gel diye:)
Sende tanıtırmısın kendini.forum a dört mesaj yazdım ama beni tanımadıkları için cevap veren olmamış.çömezlik durumları yaşıyorum:)
hayal_8100, post: 1057607, member: 98903evet canım ben 27 yaşında hukuk sekreteriyim.kayseride ikamet ediyorum.hayatla cebelleşiyorum sırf benden sonra sen gel diye:)
ben de açıköğretim lise okuyorum
öyle işte hayat devam ediyor
konuya cvp gelmediğini söylemişsin bilmem ki çömezlik mi?:a16:
ilk zamanlar olur takma:a40:
neyse şimdi çıkıyorum
benden sonra sen gel
bende işim bitince dönerim tekrar:)
tamam kardeşim senden sonra ben gelirim:)çaktırma işte ben çömezlik deyip geçiştiriyorum:)bende bi müddet yokum gelince görüşürüz.benden sonra kim gelse
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55257-sizden-sonra-geleni-tahmin-etme · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.