tamam sizin karşınızda dememeye çalışırım napiiim ::)
iyi şimdide ben ::)
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Kandiliniz Mübarek Olsun
Mevlid Kandili mübarek olsun. Bu güne özel içerikler, dualar ve okumalar için dokunun.
285.831 görüntülenme · 4.632 yanıt
RECEB-I KAMERevet işte durum böyle olduğu için kolay geliyor ya :p feda dediğinizde hani baya bi fedakarlık ya :p :)
Çeşm-i Bülbül, post: 1485656, member: 83361gelsin bakalım :p
:D yapabileceğim en büyük fedakarlıklardan biridir efendim öyle demeyin :p
RECEB-I KAMER, post: 1485659, member: 83361yok yok nefis köreltmeye çalışıyorum :) yoksa büyük bi adım atmış bulunmaktasınız :p:p ibra idi dimi sizin sürekli uğraştığınız keyifle okur artık bu satırları :p:p:p
Çeşm-i Bülbülkörelttiniz efendim, tebrikleer :p
eminim :p
yaa :D yoook büyük ihttimal okuyamıyacak :D
hem pleasee yanii ben uğrasşmıyorum onla :D zamanla anlayacaksınız doğruyu eminim :p
RECEB-I KAMERbunların hepsi şaka babında :) kızmayınız efendim lütfen..kusura bakmayın hani :) yoksa ne haddimize nefis köreltmek :( okuyamayacakmı tühh hakkatten emeklerim boşa gitti desenize :):)
RECEB-I KAMER:) ordan,yani burdan :) yoo çok ciddi durmuyosunuz :) da ne bileyim hani dobra bi mesaj gelcek imajı var..bu taşlamalardan edindiğim izlenim :p
Çeşm-i Bülbülhe ya ordan ::)
şu an gayet sakinim :D
ben geldim kabul müü? :p
RECEB-I KAMER, post: 1485730, member: 54443hee tamam sakinseniz :) kabul napalım artık :):p:p
Çeşm-i Bülbül:D
hıı zorla kabul gibi birşey oldu sankiii :p
gidiyorum o vakit ben :p :D
RECEB-I KAMER, post: 1485739, member: 117160
yok yahu o da nerden çıktı :( zorla kabul olurmu hiç :) buyrun ne demek bi daha gelin hadi :p
Çeşm-i Bülbül, post: 1485742, member: 116894:D ben önceden diyeyimde olur mu oluuur :p
:D geldimm ::)
vaveylaa gelir mii? :p :D
gelmeez :D
receb abi gelsin o zaman :D
KatrePareBen geldim :)
Benden sonra Vaveyla gelsiiiiiin :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55257-sizden-sonra-geleni-tahmin-etme · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.