Sizden sonra geleni tahmin etme
285.881 görüntülenme · 4.632 yanıt
ahmet_99olmaz mı, hem de ne güzel olur :D :D
Eyvallaah geldık ozaman gerçı hiç gitmememiştim yaa neyse:D
bende sonra ahmet abımız gelsin dicem ama saat 23:20 geçiyor uyku saati gelmiş olması lazım:D:D:D
.................
_semra_yuksek ıhtımal kalbınur yda gulberra kardesımz gelıcek bu ara baya aktıf goruyorum :)
hmm saat geç oldu, Behiye kardeşim bu gece gelmeyecek sanırım. :) kalbinur kardeşim burdaydı, kayboldu bir anda :)
deniz yıldızıbehiyeyi göremiyom hakkat nerde ya:)
sabah çok erken saatte gördüm ben de, selam verdim, ama görmedi sanırım..
inşAllah sağlığı sıhhati yerindedir kardeşimin :a33:
sen nasılsın hemşerim, keyiflerin nasıl ;) Konya'da havalar ne vaziyette :)
ahmet_99sabah çok erken saatte gördüm ben de, selam verdim, ama görmedi sanırım..
inşAllah sağlığı sıhhati yerindedir kardeşimin :a33:
sen nasılsın hemşerim, keyiflerin nasıl ;) Konya'da havalar ne vaziyette :)
inşallah hemşerim:)
eh işte iyi diyelim iyi olalım :) havalar bi düzelemedi hemşerim be sen nasılsın :)
deniz yıldızıinşallah hemşerim:)
eh işte iyi diyelim iyi olalım :) havalar bi düzelemedi hemşerim be sen nasılsın :)
Allah iyilik versin inş kardeşim ;) Ankarada'da aynı, öğlen sıcak akşam serin soğu arası.. Elhamdülillah kardeşim, çok şükür bizden de aynı hemşerim :) Çeşm-i kardeşimiz nasılmış, görüştüğünüzü farz ederek :a03:
ahmet_99Allah iyilik versin inş kardeşim ;) Ankarada'da aynı, öğlen sıcak akşam serin soğu arası.. Elhamdülillah kardeşim, çok şükür bizden de aynı hemşerim :) Çeşm-i kardeşimiz nasılmış, görüştüğünüzü farz ederek :a03:
çok iyi maşallahı var saat başı görüşüyoz zati kendisiyle :D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55257-sizden-sonra-geleni-tahmin-etme · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.