Sizden sonra geleni tahmin etme

285.909 görüntülenme · 4.632 yanıt

Paylaş:
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hoş geldim deniz yıldızım.
çok uzaklardan bizlere neler getirdin?
ahmet_99

ahmet_99

Mübarek Üye · 1.767 mesaj

Çağırılmadan geldik ayıp olmaz inş :a03:

Behiye kardeşim gelsin :)
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

ahmet_99Çağırılmadan geldik ayıp olmaz inş :a03:

Behiye kardeşim gelsin :)

hiç sorma abiya benide çağıran yok:(
hoş geldin:)
.................
ahmet_99

ahmet_99

behiyehiç sorma abiya benide çağıran yok:(

Ya ben girdiğimde çok takılamıyorum forumda, o yüzden kusura bakma kardeşim yoksa ben çağırırdım ortağımı :a26:

Nasılsın kardeşim? İlaçları alalı 9-10 gün oldu sanırım, 2 hafta demiştin, Allah'ın izniyle mideniz iyiye gidiyordur inş?
ahmet_99

ahmet_99

behiyehiç sorma abiya benide çağıran yok:(

Hoşbulduk kardeşim bu arada :a03:
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

ahmet_99Ya ben girdiğimde çok takılamıyorum forumda, o yüzden kusura bakma kardeşim yoksa ben çağırırdım ortağımı :a26:

Nasılsın kardeşim? İlaçları alalı 9-10 gün oldu sanırım, 2 hafta demiştin, Allah'ın izniyle mideniz iyiye gidiyordur inş?

biliyorum abiya yoğunlunuzu:)vall yanlız kaldım:)ibrada yok:(çağırıyorum çağırıyorum gelmiyor:(
sürekli bombalanıyoruz bizi kurtaran yok:(
bugün çok iyim abi ya sadece bu seferde girip oldum ama mide ağrısından iyidir:)
saol sorduğun için :)3 kutu ilacımı bittirdim :)ilaçlarım azaldıkça keyfimde yerine geliyor inşallah artık gene ilaç vermez doktor:yaşasın ilaçsız hayat demek istiyorum:D
.................
ahmet_99

ahmet_99

behiyebiliyorum abiya yoğunlunuzu:)vall yanlız kaldım:)ibrada yok:(çağırıyorum çağırıyorum gelmiyor:(
sürekli bombalanıyoruz bizi kurtaran yok:(
bugün çok iyim abi ya sadece bu seferde girip oldum ama mide ağrısından iyidir:)
saol sorduğun için :)3 kutu ilacımı bittirdim :)ilaçlarım azaldıkça keyfimde yerine geliyor inşallah artık gene ilaç vermez doktor:yaşasın ilaçsız hayat demek istiyorum:D

Biliyorum kardeşim valla sürekli aklımdasınız, kendimle sabır testine giriyorum, çünkü mesaj atmaya bir başlayınca forumdan kopamıyor insan :a12:

Allah'a şükürler olsun kardeşim ya, siz çok iyiyim dedikçe ben de burda çok iyi oluyorum, inş daha da iyi olursun kardeşim Allah'ın izni ve yardımı ile.. Dualarımız seninle kardeşim, Rabb'im sabrının mükafatını verecek inş..

Valla kardeşim bekliyoruz biz de heyecanla, 14 gün geçtikten sonra inş bir daha ilaç kullanmak zorunda kalmazsın.. Rabb'im keyfini de sağlığını sıhhatini de daimi eylesin inş.. :a26: Allah'a emanet olasın..
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

ahmet_99Biliyorum kardeşim valla sürekli aklımdasınız, kendimle sabır testine giriyorum, çünkü mesaj atmaya bir başlayınca forumdan kopamıyor insan :a12:

Allah'a şükürler olsun kardeşim ya, siz çok iyiyim dedikçe ben de burda çok iyi oluyorum, inş daha da iyi olursun kardeşim Allah'ın izni ve yardımı ile.. Dualarımız seninle kardeşim, Rabb'im sabrının mükafatını verecek inş..

Valla kardeşim bekliyoruz biz de heyecanla, 14 gün geçtikten sonra inş bir daha ilaç kullanmak zorunda kalmazsın.. Rabb'im keyfini de sağlığını sıhhatini de daimi eylesin inş.. :a26: Allah'a emanet olasın..

ALLAH razı olsun:Dvalla bende az girmeye çalışıyorum ama olmuyo bu gidişle girmemek için pc kapatıp kaldırmak istiyorum:Dvalla abiya gerçekten şükür daha iyim sağlık konusun da ailevi problemler devam ama onların desteğe ihtiyacı var bende elimden geldikçe moralimi yüksek tutmaya çalışıyorumki biraz ortamın havası değişsin ne yapım bu da bana düşüyor sanırım ilk gün çok üzülmüştüm sabaha kadar mide ağrısı ve baş ağrımdan öldüm bitim nerdeyse:)sonra namaz kılınca kendime geldim huzurun sadece imanda kalbte olduğunu hatırladım dünyada rahat olmadığı dünyanın imtihan yeri olduğu böyle düşününce kendimi çok iyi hissetim:)saol ahmet abi sorup ilgilendiğin için:)
.................
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

kardeleleHoş geldim deniz yıldızım.
çok uzaklardan bizlere neler getirdin?

çil çil altın demeyi çok isterdim :D :D

sevgi can başka ne ola ;)
KatrePare

KatrePare

Mübarek Üye · 4.014 mesaj

Ben geldiiim :)

Benden sonra deniz yildizi can gelsin :)
VaVeyla

VaVeyla

benden başkasıda yok can forum sessiz burda olan gelsin işte :)
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

deniz yıldızıben geldim şimdi sıra nadasa geldi :)

Cankardeşime selam olsun :)
VaVeyla

VaVeyla

eyvallah nadascaann hoşgeldinn :)
ama geç geldin benim mutfağa kaçmam gerek aç olan gelsinnn :D
Nadas06

Nadas06

Mübarek Üye · 4.313 mesaj

deniz yıldızıeyvallah nadascaann hoşgeldinn :)
ama geç geldin benim mutfağa kaçmam gerek aç olan gelsinnn :D

O da benim işte :(
Ne var yemekte cankardeşim ben de gelsem olmaz mı :(

Kalbinur kardeşim gelsin :)
VaVeyla

VaVeyla

Nadas06O da benim işte :(
Ne var yemekte cankardeşim ben de gelsem olmaz mı :(

Kalbinur kardeşim gelsin :)

gel cankardeşimm gel alabalık var afiyetle yerik :D
ben gittim şimdi kalbinur gelsin gari :)
kalbinur

kalbinur

Mübarek Üye · 2.602 mesaj

Evettt buradayım:)
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

ibra gel artık ama ya senden başka kıymetimizi bilen yok:)
.................
VaVeyla

VaVeyla

ne yani biz bilmiyoz mu hıhh :)
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

orasını bilemicem artık:(
.................
KatrePare

KatrePare