YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
285.909 görüntülenme · 4.632 yanıt
gnclsaolun allah razı olsun ama daha bı suru sıkıntılarım varr:(:((:(( hem sızdede sevap kazanma azmı var neyse bugun gıdın yarın gelın devlet daıresı mısalı allaha emanet olun ....
smyyesşahadetgülü ablacım.son mesaj kimde konusunu yerle bir ettin de şimdi buraya mı el attın:a15:.burası da toz duman olmuş.ama sen önce bi son mesaj kimde adlı konuda al birinciliğini de sonra dönersin buraya:a12:
deniz yıldızı, post: 1261074, member: 105273geçen yaz bu konuya çok uğrardım bensiz garip kalmamış bak şehadetgülüm konuyu devam ettirmişş:)
hafize, post: 1261122, member: 54443Benden sonra Ayşe gelir
deniz yıldızıbilemiyorum artık kırmızı halı mı serersin:a31:
deniz yıldızıözelmişim yaw :):)
gnclAlıntı:
gncl´isimli üyeden Alıntı![]()
saolun allah razı olsun ama daha bı suru sıkıntılarım varr:(:((:(( hem sızdede sevap kazanma azmı var neyse bugun gıdın yarın gelın devlet daıresı mısalı allaha emanet olun ....
Sağolasın abi.Cümlemizden İNŞALLAH...
Abi soracağın soru varsa sor biliyorsam cevaplarım.:)
allah razı olsun ilgi gostermenız bıle kafı gercekten allah yar ve yardımcınız olsun
gncl, post: 1265586, member: 37970çeşmenın altına koysak ve doldursak zamanı ıyı fıkır aslında
hayal_8100selamun aleyküm can dostlarım
hayal_8100kimse selamımı almadı bende gidiyorum ozaman:((((
hayal_8100, post: 1270824, member: 97643selamun aleyküm hem zeynep abla nerdesin diyosunuz hemde hiçbiriniz yoksunuz:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55257-sizden-sonra-geleni-tahmin-etme · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.