Sizden sonra geleni tahmin etme
286.070 görüntülenme · 4.632 yanıt
ya benim eski bir msn ne adresim vardı benim kızda bunu biliyordu şimdi bugün onla girdi msn neye benle konuştu sevmiyorum diyor ama msn nemle msn neye giriyor anlamadım gitti sevmese girip benle konuşmaz kafam karıştı
TEMELZORLU, post: 1099350, member: 16903bir şey yapmana gerek yok zaten daha girmeyecem
degerli kardesim 3 gün önce üye olmussunuz ama bakiyorumda yazmis oldugunuz mesajlar 340, acmis oldugunuz konu sayisi 32 bayagi hizlisiniz masALLAH...
daha konularinizi tam olarak takip edemedim insALLAH bilgilendirici, faydali konulardir...ama dikkatimi ceken bisey var mesajlarinizda benim kiz falan gibi laflar ediyorsunuz kusura bakmayin bu site cöpçatan sitesi degil!
bizler burada dinimizi daha iyi nasil ögreniriz ve ögrendiklerimizi kardeslerimizle nasil paylasiriz bunun derdindeyiz lutfen daha temkinli olalim..
selametle
gurbette, post: 1099455, member: 73307degerli kardesim 3 gün önce üye olmussunuz ama bakiyorumda yazmis oldugunuz mesajlar 340, acmis oldugunuz konu sayisi 32 bayagi hizlisiniz masALLAH...
daha konularinizi tam olarak takip edemedim insALLAH bilgilendirici, faydali konulardir...ama dikkatimi ceken bisey var mesajlarinizda benim kiz falan gibi laflar ediyorsunuz kusura bakmayin bu site cöpçatan sitesi degil!
bizler burada dinimizi daha iyi nasil ögreniriz ve ögrendiklerimizi kardeslerimizle nasil paylasiriz bunun derdindeyiz lutfen daha temkinli olalim..
selametle
:a32::a32::a32::a32::a32::a12::a12:
gurbette, post: 1099455, member: 73307degerli kardesim 3 gün önce üye olmussunuz ama bakiyorumda yazmis oldugunuz mesajlar 340, acmis oldugunuz konu sayisi 32 bayagi hizlisiniz masALLAH...
selametle
sağolasın değerli abi...
bende söylemek istedim fakat kalp kırmak istemediğimden sustum
neyse anlayan anlar artık...
selametle kalın...
yüce rabbimin selameti ve bereketi üzerinize olasun herkese günaydın Selamün Aleyküm.
Herkese hayırlı günller
Herkese hayırlı günller
ben geldim
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
ve aleyküm selam
ayşegül hoş geldin
benden sonra sen gelirsin
ayşegül hoş geldin
benden sonra sen gelirsin
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
NFK
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55257-sizden-sonra-geleni-tahmin-etme · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.