Sizden sonra geleni tahmin etme
286.057 görüntülenme · 4.632 yanıt
sanki bir sene oldu ayrılalı ya .değişen bişey oldumu diye merak ediyorum. Içim kıpır kıpır yeni üye gibi...
salavatla geldim ....yok cnm değişen bişe yeni kardeşlerimiz geliyo devamlı RABBİM artırsın öle yani bi sorun yok hamd olsun...
bana seslenen hiç olmamış unutulmuşum:(
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
Hoşbulduk teşekkür ederim.nasılsın?sesin hemde çok güzel geliyor:)
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
sesim zaten ödüller aldı ama beğendiğine sevindim kardeşim benim....ben çok iyiyim siteyi ve herkezi özledim sen nasılsın
Sağol kardeş allah razı olsun.bu aralar pek gelemiyorum siteye,geldiğimdede kimse olmuyor
ebrar uyumuyon mu kız sen?
hayırlı sabahlar
hayırlı sabahlar
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55257-sizden-sonra-geleni-tahmin-etme · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.