İyiki Doğdun ebrar_reyyan
1.995 görüntülenme · 24 yanıt
İYİKİ DOĞDUN KARDEŞİM ARKADAŞIM CAN DOSTUM RABBİM YENİ YAŞINDA SANA HAYIRLI İŞLER HAYIRLI KISMETLER VE HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRMAYI NASİP ETSİN..RAB YAR VE DE YARDIMCIN OLSUN..
yanında olamadığım için hediyeni ve pastanı şimdi vermek istedim
:a03:kardelele"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
sağlıklı ,huzurlu nice mutlu yaşlar diliyorum.allah hak yolundan ayırmasın.selametle kalın.
ve aleyküm selam kardeşim dualarınız için Allah razı olsun ..selametle kalın ..
hasgülSelamun aleyküm kardeşim, Rabbim size hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah. Selametle..
mir_erhanselamün aleyküm kardeşim.
Rabbim sizlere hayırlı iman yolunda huzur dolu ömürler nasip etsin...
selam ve dua ile
deniz yıldızıselamün aleyküm
Rabbim daha nice mutlu sağlıklı huzurlu senelere kavuştursun inşallah
aleyküm selam güzel kardeşlerim dualarınıza canı gönülden amin diyorum rabbim kabul eder inşallah Allah rzı olsun sizlerden ebrar kardeşimin ne dileği varsa Rabbim kabul etsin selam ve dua ile.
selamün aleyküm
doğum gününüz kutlu olsun
allah hayırlı uzun ömürler nasip eylesin
selametle
selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
çok çok teşekkür ederim can kardeşim kardeşliğini gene belli ettin
arkadaşım dostum demiyorum kardeş oldun bana seni çok seviyorum iyiki varsın
arkadaşım dostum demiyorum kardeş oldun bana seni çok seviyorum iyiki varsın
Bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum tüm dileklerinize amin diyorum
allah razı olsun
hepimizin hakkında hayırlısı olsun
allah razı olsun
hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Ben şimdi arkadasımının nikahına gideceğim için mesajlarınızın hepsine akşma tek tek bakacagım benim için çok çok değerli tekrar teşekkür ederim
Selamun aleykum yeni yaşınız hayırlı olsun kardeşim.Hayırlı,bereketli ömürler_ölümler...Selam ve dua ile kalınB)

berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu
Konuyu açan kardeşimizden Rabbimiz razı olsun inşallah...ki kişileri hatırlamak memnun etmek güzeldir.
Konuyu açan kardeşimizden Rabbimiz razı olsun inşallah...ki kişileri hatırlamak memnun etmek güzeldir.
EBRAR-REYYAN kardeşimiz ;
Rabbim ..
Hayır ve bereketin bol olduğu İSLAM için çalışacağınıZ BİR ÖMÜR nasip eylesin inşallah
SIRAT-İ MUSTAKİMDEN ayırmasın
Rabbim ..
Hayır ve bereketin bol olduğu İSLAM için çalışacağınıZ BİR ÖMÜR nasip eylesin inşallah
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
gülsengülselamünaleyküm
kardeşimizin doğum günü kutlu olsun Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inşaALLAH
selam ve dau ile..
şehadetgülüselamün aleyküm
selametle
Nur_u Secdeselamün aleyküm kardeşim.
yeni yaşın hayırlı olsun.selametle...
edam005yeni yaşınız hayırlı uğurlu olsun kardeşim,mutluluk peşinizde yoldaşınız olsun inşallah...
Nevin_1982Selamun aleykum yeni yaşınız hayırlı olsun kardeşim.Hayırlı,bereketli ömürler_ölümler...Selam ve dua ile kalınB)
berat05Konuyu açan kardeşimizden Rabbimiz razı olsun inşallah...ki kişileri hatırlamak memnun etmek güzeldir.
EBRAR-REYYAN kardeşimiz ;
Rabbim ..
Aleyküm selam arkadaşlar dualarınıza vesile olmak çok güzel bir duygu rabbim razı olsun hepinizden dualarınızı kabul buyursun inşallah Allah yar ve yardımcınız olsun selam ve dua ile..
ALLAH razı olsun hepinizden çok teşekkür ederim beni ne akdar mutlu ettiniz bilemezsiniz ..RABBİM gönlünüzdeki hayırlı muratları nasip etsin inşallah sizlere..hayırlı geceler
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55214-iyiki-dogdun-ebrar-reyyan · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.