🔒 Yumurtamda Allah Lafzı Yazıyor

9.297 görüntülenme · 37 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

Selamünaleyküm;

Başımdan geçen bir anıyı yada mübarek bir kesit diyeyim ben bunun adına.. heycandan elim ayağım titriyor şuanda kaç gündür acayip acayip rüyalar görüyordum rüyalarımda hep hediye hediye deniyordu bana bazen uykumun bölündüğü uyuyamadığım zamanlar olmuştu. Rüyamda gördüğüm bu hediye neydi. Ne anlama geliyordu rüyam bilemedim kaç gündür düşünüp durmaktan içime sıkıntı girmişti. Çok afedersiniz bu aralar rejim diye hitap edilen diyete girmiştim diğer günler gibi bu günde diyette idim. Dışarıcıkmıştım evime giderken marketten yumurta almak geldi aklıma 1 adet yumurta aldım eve getirdim tam yumurtayı yıkayıp kıracaktım ki yumurtayı yıkarken elime bir oyuk takıldı incelediğimde ise oyuklarda ALLAH c.c. tekaddes hazretlerinin adını gördüm rüya yüzünden kaç gündür içimde olan sıkıntı ise ALLAH lafzını görünce kalktı. Tesbih ettikten sonra sizlerlede paylaşmak istedim o anı.

Aşka Mecnun
13.05.2009 22.00

๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

ya rabbi ne güzel bir hediye.......rabbim gönlünüze iman aşkı vermiş bence ona ait çok güzel sizin adınıza çok sevindim
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

Allahı kudreti iste rabbim bizleri kendi yolundan ayırmaz inşallah
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

can kırıklarıya rabbi ne güzel bir hediye.......rabbim gönlünüze iman aşkı vermiş bence ona ait çok güzel sizin adınıza çok sevindim

Eywallah Allah c.c. razı olsun kardeşim

Selam ve dua ile

♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

"selamun aleyküm ve rahmetllahi ve berekatühü"
çok güzel birhediye bizede böylesi mukaddes hediyeler sunulsa ,rabbim yolunuzu açık etsin.bizleri hak yolundan ayırmasın.paylaşımınız için allah razı olsun.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

maşallah kardeşim ne güzel bir rüya görmüşsünüz Rabbim ne güzel bir şey yaşatmış size lütfetmiş. sevindim burnum sızladı Allah razı olsun bizlerle paylaştığınız için. Rabbimin lutufları devamlı olsun inşallah.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

selamün aleyküm
aslında etrafımızdaki herşey Rabbimizi anıyor
heran allah diyor
peki biz neyi bekliyoruz?

allah cc razı olsun...
muberra

muberra

Mübarek Üye · 527 mesaj

Allahüekber. Ne güzel...
ALLAH HERŞEYE KADİRDİR. O İSTERSE HERŞEY OLUR. RABBİMİZ DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMAYAN ŞEYLER İSTEMEKTEN SANA SIĞINIRIZ,SEN BİZİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORU.HER ZAMAN BİZİM YAR VE YARDIMCIMIZ OL.AMİN
ya mucib

ya mucib

Mübarek Üye · 1.037 mesaj

ne güzel kardeşim ne kadar şanslısınızz maşaALLAH RABBİM bizlerede nasip eder inşaALLAH selam ve dua ilee
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Allah'u ekberr.... iste hediyen geldi abii ... Rabbim ne buyuk bizede boyle hediyeler nasip etsin insallah selam ve dualarimla...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
imported_nazenin_

imported_nazenin_

Yeni Üye · 6 mesaj

masaallah!!! alırken farketmemismiydiniz? masaallah cok belirgin yazıyor cunku.. nakis gibi islenmis ve kabarık duruyo. sübhanallah.. emeginize saglik.bence hic kirip yemeyin. saklayin
armour

armour

Kıdemli Üye · 301 mesaj

maşallah....
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Selmünaleyküm
Çok güzel bir hediye gerçekten ne mutlu size ki böyle güzel bir olayı yaşadığınız için...paylaşım için Allah razı olsun..
Herşey zaten bize Rabbimizi hatırlatmıyormu?
Allahım doğru yoldan ayırmasın inşaALLAH...
selam ve dua ile ...
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

Mübarek Üye · 2.307 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM MECNUN KARDEŞİM NE GÜZEL BİR HEDİYE SENİN İÇİN.HAKKINDA HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞAALLAH.BAZI GÜZELLİKLER HER İNSANA NASİP OLMAZ.AKLIMA BİRDEN HZ.BİŞRİ HAFİ HAZRETLERİNİN HİDAYETE ERMESİ EVLİYALIK MAKAMINA YÜKSELMESİ GELDİ.BİLDİĞİNİZ GİBİ BİŞRİ HAFİ HAZRETLERİDE YOLDA ÇAMURLU BİR KAĞIDIN ÜZERİNDE ALLAH CC HAZRETLERİNİN İSMİNİ GÖRÜR VE O KAĞIDI TEMİZLEYİP ÖPÜP KOKLAR GÜZEL KOKULAR SÜRÜP DUVARA ASAR BU SEBEP İLE KAĞIDI TEMİZLEDİĞİ İÇİN RABBİM GÜNAHLARINI TEMİZLER.HÜRMET GÖSTERİP ÖPÜP DUVARA ASTIĞI İÇİN ONU AZİZ KILAR.DİLERİM RABBİMDEN BU GÜZELLİKLERİ SİZEDE NASİP EDER.SELAM VE DUA iLE
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

erzsalihAllahı kudreti iste rabbim bizleri kendi yolundan ayırmaz inşallah

Amin ecmain olsun inşallah

Selam ve dua ile

Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

kardelele"selamun aleyküm ve rahmetllahi ve berekatühü"
çok güzel birhediye bizede böylesi mukaddes hediyeler sunulsa ,rabbim yolunuzu açık etsin.bizleri hak yolundan ayırmasın.paylaşımınız için allah razı olsun.

Aleykümselam;

Amin ecmain olsun inşallah Allah c.c cümlemizden razı olsun teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için...

Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

sıla1maşallah kardeşim ne güzel bir rüya görmüşsünüz Rabbim ne güzel bir şey yaşatmış size lütfetmiş. sevindim burnum sızladı Allah razı olsun bizlerle paylaştığınız için. Rabbimin lutufları devamlı olsun inşallah.

Amin ecmain olsun inşallah Allah c.c. cümlemizden razı olsun
Selam ve dua ile

Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

deniz yıldızıselamün aleyküm
aslında etrafımızdaki herşey Rabbimizi anıyor
heran allah diyor
peki biz neyi bekliyoruz?

allah cc razı olsun...

Aleykümselam,

İnşallah bunu anlayanlardan oluruz. Rabbim aşkı ile kalpleri yaksın tutuştursun..
Allah c.c. ümmeti Muhammeden razı olsun inşallah..
Selam ve dua ile

GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

selamünaleyküm FANİ YOLCU ( AŞKA MECNUN ) kardeşimiz...

Ne güzel ki Rabbimiz , sıkıntılı olduğunuz bir anda Kendi güzelliği ile sizi ferahlatmış.
Rabbimiz , her sıkıntınızda en az bu kadar güzelliklerle imdadınıza yetişsin.

Allah C.C ' e emanet olunuz.
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

muberraAllahüekber. Ne güzel...

Maşallah SuphanALLAH

Selam ve dua ile

Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.