BU GÜLLER SİZE..
49.315 görüntülenme · 510 yanıt
RE: BU GÜLLER SİZE..
B)
B)
kardeş yeni gül resimlerini bekliyoruz büyük ilgiyle onlar çok işimize yarıyor inşallah sizlerinde yardımlarınızı bekliyoruz selametle
kardeş yeni gül resimlerini bekliyoruz büyük ilgiyle onlar çok işimize yarıyor inşallah sizlerinde yardımlarınızı bekliyoruz selametle
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
aleykümselam güller benden olsun demişsin ama çıkmamış kardeş
mtekik yazdı:
s.a.
bu güllerde bende olsun bari
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
ya abim zaten resim göndermede sorun yaşıyordum, yeni yeni başarmıştım.
bu gün yine gönderemedik. arkadaşlarada mahçup olduk
muhammed kutsal yazdı:
mtekik yazdı:
s.a.
bu güllerde bende olsun bari
ya abim zaten resim göndermede sorun yaşıyordum, yeni yeni başarmıştım.
bu gün yine gönderemedik. arkadaşlarada mahçup olduk
ya siz aşmışsınız yaa maşAllah ben kaydetsemde hareketsiz oluyolar anlamadım ne iştir ALLAH ALLAH emine bizimle paylaştığın güllerin en güzellerinden bi kucak dolulsu sana gelsin tşk ederim paylaştığın için
ya siz aşmışsınız yaa maşAllah ben kaydetsemde hareketsiz oluyolar anlamadım ne iştir ALLAH ALLAH emine bizimle paylaştığın güllerin en güzellerinden bi kucak dolulsu sana gelsin tşk ederim paylaştığın için
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5517-bu-guller-size · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.