allah rızası için....
2.386 görüntülenme · 23 yanıt
kardeşlerim allah rızası için bana yasin okurmusunuz?bi hasta için okutuluyo benden rica edildi bende okudum sizede söylemek istedim allah rızası için cumaya kadar kaç tane okuyabilirseniz.. ALLAH MÜKAFATINI VERSİN SAĞOLUN
selamun aleyküm güzel kardeşim RABBİM şifasını versin hasta kardeşimizin ben şuan okuyamıycak durumdayım ama anneme bir yasin okutucam hasta kardeşimize ve şifa bekleyen bütün kardeşlerim için RABBİM kabul eylesin..
bugün okumuştum hiç bir niyet etmedim ama şimdi hastanızın şifası için niyet edip hastamıza armağan etsem kabul olurmu hastamıza acil şifalar olsun
Selamün Aleyküm kardeşim.
Allah acil şifa versin hastalarınıza ve tüm müslüman kardeşlerimize.
ben bügün 3 tane okuyacam inşallah.
selam ve dua ile...
Allah acil şifa versin hastalarınıza ve tüm müslüman kardeşlerimize.
ben bügün 3 tane okuyacam inşallah.
selam ve dua ile...
valla eş dost akrabaya dağıttım bide siz müslüman kardeşlerime belirli bi rakkam yok yapabildiğimiz kadar inan hastayı tanımıyorum bile ama okadar yürekten geldiki istek heleki allah rızası zikredildi geri çeviremedim..
Selamün Aleyküm. evet hemşeriyiz gibi birşey :) van - tatvan.
bu arada yasin - i şerif almak istiyorum ama biraz elimde dua var. bitireyim inşallah yardımcı olurum.
selam ve dua ile....
KAFİRLER İSTEMESEDE , ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR.(saff/8)
bu arada yasin - i şerif almak istiyorum ama biraz elimde dua var. bitireyim inşallah yardımcı olurum.
selam ve dua ile....
KAFİRLER İSTEMESEDE , ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR.(saff/8)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55136-allah-rizasi-icin · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.