ben birde şunu merak ediyorum... samanyolu nasıl oluyorda cococolayı reklam yapabiliyorr
diğer reklam türlerini es geçiyorum .... :a24:
6.913 görüntülenme · 79 yanıt
Umut Kilic, post: 1034717, member: 83742Bencede her boykota kanmamalıyız. Bazı boykotlar bazı kişilerin çıkarı amaçlı olabiliyor.
mine_kesinlikle katılıyorum o görüntüler hangi tarihten kim bilir karalamak diye düşünüyorum yoksa bu gazete ve tv lerin böyle bi şey yapacağına inanmıyorum..
deniz yıldızı, post: 1034792, member: 59734aslında ben de inanmıyorum ama
bir allah ın kulu çıkıpta ben bu haberi gözümle gördüm demiyo
kaç gündür burda duyuruyoruz gerçeği bilen var mı diye
ama sadece eleştiri alıyoruz malesef
TRHACKER, post: 1035625, member: 96544selamun aleyküm arkadaşlar evet boykotumuza katılanlar ve kötülüyenler olmuş bize destek verenlerden allah razı olsun stv coca cola reklamı veriyor denmş kardeşim hangi kanal vermiyor bizim boykot etmemiz gerekekn sadece cola değil deterjanlar sakızlar vb markalarda var stv onlarıda veriyor ee tamam hiç birinn reklamını vermesin ne olcak sonu kanal biter mantıklı düşünelim vesselam
Gülüşü Yaralı, post: 1035632, member: 96544ya allah aşkına kardeşim sen ne diyorsun... hangi kanal vermiyor cümleside nedemek !!!
olur mu hiç öyle şey ya.
cococoladan bahsediyoruz.. birebir düşman ve yazısıyla (haşa) allah yok muhammed yok mesajı vermeye çalışan dan bahsediyoruz..
bi sürü reklam var onları versinler , bi colayamı kaldı ?!!!
bak mesela kanal 7 yi geçtim ben onu dile getiriyomuyuz?!... ama samanyolu nasıl verebilir..(kendini böyle gösterirken bizlere olacak iş mi yaptıkları!!)
senin lafın kırılma ama tam zamane lafı.. bi sürü boykot var hangi kanal vermiyor ki reklamı ..
sanki bi sürü boykot arasında buna takılmayalım der gibi olmuş..
şaşkınım bu düşünceye .. safımız belli olmalı..
nedemek, hiç olurmu "hangi kanal yayınlamıyoki" deyip düşünmek kabullenmek........ veremez ... !!!
.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55004-her-gordugumuz-boykota-inanmayalim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.