BiR daHa Konu aÇmıyaCağım....

1.556 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

Selamun aleyküm...kardeşlerim biliyorum meşgulsünüz...ama hiç oLmazsa zor durumda olan kardeşlerimize yardım için açılan konulara bir bakalım...bir sürü konu var onu da biliyorum ama bir kişi bile açılan konuya bakmayınca insan çok üzülüyor:(:(:(:(...kendimi çok kötü hissediyorum..
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

aleykum selam.
RABBIM razı olsun senden.insan hiç kardeşlerine gücenirde küsermi.:a17:
Sanmaki yazılarım okunmuyor veya fark edilmiyor.
yazılan yazıların bir gün illlahi cevabı yazılır.şimdi oldugu gibi.
bizler seni çok seviyoruz.sende bizlere kızma ve küsme.
selametle
B)B):H
Gök Kubbe

Gök Kubbe

kasım hadialeykum selam.
RABBIM razı olsun senden.insan hiç kardeşlerine gücenirde küsermi.:a17:
Sanmaki yazılarım okunmuyor veya fark edilmiyor.
yazılan yazıların bir gün illlahi cevabı yazılır.şimdi oldugu gibi.
bizler seni çok seviyoruz.sende bizlere kızma ve küsme.
selametle
B)B):H

ALLAH razı olsun:a11::a32:
nefs-i mutmainne

nefs-i mutmainne

Yeni Üye · 0 mesaj

canım takma sen kafanı :) herkes okuyodur beğeniodur ,yorum yapıodur ama bazen mesgul olurlar ondan cevap yazmazlar ..
kndine ii bak .. !
imported_mine_

imported_mine_

Kıdemli Üye · 368 mesaj

aynı şey bana da oldu canım ama ne yapalım oluyor demek ki böyle şeyler dün bende çok üzülmüştüm kimse bi şey yazmayınca okunmadı beğenilmedi sanmıştım:)
Gök Kubbe

Gök Kubbe

nefs-i mutmainnecanım takma sen kafanı :) herkes okuyodur beğeniodur ,yorum yapıodur ama bazen mesgul olurlar ondan cevap yazmazlar ..
kndine ii bak .. !

teşekkür ederim:)
Gök Kubbe

Gök Kubbe

mine_aynı şey bana da oldu canım ama ne yapalım oluyor demek ki böyle şeyler dün bende çok üzülmüştüm kimse bi şey yazmayınca okunmadı beğenilmedi sanmıştım:)

teşekkür ederim:)
edam005

edam005

Mübarek Üye · 982 mesaj

selamün aleyküm Küçük kul kardeşim,burası debi derya gibi adeta, tüm kardeşlerimiz, bizle güzel ve muhterem şeyler paylaşıyor, bazen , belkide çoğu konuyu kaçırıyorum üzüntüsünü yaşıyorum...Ama sen , ve diğer mümin kardeşlerimiz hepimiz birbirimiz için önem arzediyoruz.....
Sakın olki bi yere gidiyim deme bu bizi inan çok üzer....Allaha emanet ol kardeşim...
Gök Kubbe

Gök Kubbe

edam005selamün aleyküm Küçük kul kardeşim,burası debi derya gibi adeta, tüm kardeşlerimiz, bizle güzel ve muhterem şeyler paylaşıyor, bazen , belkide çoğu konuyu kaçırıyorum üzüntüsünü yaşıyorum...Ama sen , ve diğer mümin kardeşlerimiz hepimiz birbirimiz için önem arzediyoruz.....
Sakın olki bi yere gidiyim deme bu bizi inan çok üzer....Allaha emanet ol kardeşim...

allah razı olsun teşekkür ederim:):):)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.