BiR daHa Konu aÇmıyaCağım....
1.556 görüntülenme · 8 yanıt
Selamun aleyküm...kardeşlerim biliyorum meşgulsünüz...ama hiç oLmazsa zor durumda olan kardeşlerimize yardım için açılan konulara bir bakalım...bir sürü konu var onu da biliyorum ama bir kişi bile açılan konuya bakmayınca insan çok üzülüyor:(:(:(:(...kendimi çok kötü hissediyorum..
aleykum selam.
RABBIM razı olsun senden.insan hiç kardeşlerine gücenirde küsermi.:a17:
Sanmaki yazılarım okunmuyor veya fark edilmiyor.
yazılan yazıların bir gün illlahi cevabı yazılır.şimdi oldugu gibi.
bizler seni çok seviyoruz.sende bizlere kızma ve küsme.
selametle
B)B):H
selametle
kasım hadialeykum selam.
selametle
ALLAH razı olsun:a11::a32:
nefs-i mutmainne
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
canım takma sen kafanı :) herkes okuyodur beğeniodur ,yorum yapıodur ama bazen mesgul olurlar ondan cevap yazmazlar ..
kndine ii bak .. !
kndine ii bak .. !
aynı şey bana da oldu canım ama ne yapalım oluyor demek ki böyle şeyler dün bende çok üzülmüştüm kimse bi şey yazmayınca okunmadı beğenilmedi sanmıştım:)
selamün aleyküm Küçük kul kardeşim,burası debi derya gibi adeta, tüm kardeşlerimiz, bizle güzel ve muhterem şeyler paylaşıyor, bazen , belkide çoğu konuyu kaçırıyorum üzüntüsünü yaşıyorum...Ama sen , ve diğer mümin kardeşlerimiz hepimiz birbirimiz için önem arzediyoruz.....
Sakın olki bi yere gidiyim deme bu bizi inan çok üzer....Allaha emanet ol kardeşim...
Sakın olki bi yere gidiyim deme bu bizi inan çok üzer....Allaha emanet ol kardeşim...
edam005selamün aleyküm Küçük kul kardeşim,burası debi derya gibi adeta, tüm kardeşlerimiz, bizle güzel ve muhterem şeyler paylaşıyor, bazen , belkide çoğu konuyu kaçırıyorum üzüntüsünü yaşıyorum...Ama sen , ve diğer mümin kardeşlerimiz hepimiz birbirimiz için önem arzediyoruz.....
allah razı olsun teşekkür ederim:):):)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54789-bir-daha-konu-acmiyacagim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- YENİ KONU AÇMAK İSTEDİM çünkü bu konu çok önemli!!!!!!! Dini sohbet 1 cevap
- yeni bi oyun daha yeni bi oyun daha :D:D benden sora kim yazar.. Bilmece-Bulmaca ve Oyun 49 cevap
- Daha çok Dikkat, Daha çok Gayret Ve Himmet! Dini sohbet 9 cevap
- Abdulkadir geylani hz. Hayatı ...(lütfen okuyalım faydalı konu) Genel Konular 3 cevap
- Konu: Secde etmek insanı kanserden koruyor Sağlık ve Yaşam 14 cevap
- Konu Yok Sırlar Dünyası 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.